Јас го ставам дечкото во топ 5 во Мкд,јас би идел од Скопје до таму само за да се тетовирам кај него. Како што реков колку сака нека е скап,ама знам дека ке ми направи прејака тетоважа.
Боби е еден од првите тату мајстори во државава,он ја има учено емилија пендева да тетовира. Така да немаш утка кај него
@Marjan007 И јас ти го препорачувам Борче. Многу позитивно искуство имам со него, многу професионално пристапува и висок квалитет на работа практикува Една имам тетоважа на себе, за втора не знам дали ќе соберам храброст премногу ме болеше Задоволна сум многу и од квалитет и од изглед, а мислам дека многу е важно оној кој ќе ја работи да ја разбере целта на она што сакаш да го постигниш со тетоважата. Марјан рече сам си ја дизајнирал, Пеце само реализирал. Можеби затоа е видлив послабиот квалитет, јас што сум видела од Пеце сработена навистина беа квалитетни и баш се зачудив.
Рoберт Китaнoвски- skopje ink, сaмo незнaм дaли е вo Мaкедoнијa зaштo знaе зимнo време лебoт дa гo пече у немaчкa...
Не сум нешто по тетоважите, ама ако некогаш се одлучам да ставам, одамна ми се врти овој цитат во глава: "The woods are lovely, dark and deep, but i have promises to keep and miles to go before i sleep". Ама некако предолг е, и не знам на кој дел од телото би го ставила, многу место ќе зафати. Затоа си велам, седи си мадро да не седиш модро.
Симон, Pain LTD му се вика студиото. Мене од сите тату артисти, неговите тетоважи ми се најјаки. Јас му пишав, зборевме за тетоважата и сега се мислам што и како. https://www.instagram.com/simon_painltd/
^E bas privlecno ime za tattoo studio. Ke podrazmislam dva pati pred da se tetoviram tamu. Just kidding