Тука баш прочитав едно мислење за студиото и не беше најсјајно па не ни го земав како опција . Ќе проверам ама, сепак за Eternity ме интересираше конкретно Фала ти.
@Hellobeautiful Јас бев кај него (eternity) за да ми ја поправи тетоважата. Ми ја ус*а уште толку и ми зема 50 евра, што беше поскапо дури и од претходно направената тетоважа. Има луѓе што се задоволни од него, јас лично не сум.
Ауу fuck it . Не сум толку психички јака за уште една траума со тетоважа. Ќе си одам во нејмлес или мг, што си е (по)сигурно .
I feel ya, sis. И јас сакам периодов да ставам уште една ама некако ептен сега сум скептична и во дилема каде да одам. Доста трауми имам од првата.
Јас ептен ги меркав Nameless, што е право за вистина нема слика што не им е добра на инста а и тука многу се фалени. Пред некој ден ги отворив Mgtattoostudio чисто онака, и мислам дека сега они ми се фаворит. Отворив и други студиа, ама после 3 слики сфаќам дека не ми се допаѓа начинот и стилот на кои работат и одма ги шкртам од "листата". Така да овие две ми се во план, ваљда нема да зажалам
Ми треба добар тату артист за бројки. Симон не, Мичич не. Ако може од сопствено искуство да ми предложите?
Нема везе тоа. Болката е индивидуална. Иам тетоважа на препон и не ме болеше ич. Иначе според мене не е убаво дур имаш добиено да се тетовираш таму пошто мирисс
Сегде. Само ти треба потпис за согласност од родител, или тату артистот да ти замижи на едно око како на мене што ми напраи пошто моите не знаеа. Буквално на 14 години можеш да се тетовираш ако сакаш
Не сеуште. На ептен скришно место ми е. Само тату артистот ( ваљда) ќе ти каже да не ја ,,шеташ” толку да не го пријави некој