Ама јас немам слика од тетоважата треба да му кажам што сакам, па да ми одсмисли тој. Од 10ти кој ден сакам да сум одела Едвај чекам хахахаха
Zdravo luge sakam da ve prasam nekade vo skopjevo kade sto zenski pravat tetovazi barav na net ama sve maski mi iskacat :/
Dali primer moze sama da si kazam deka sakam zensko da me tetovira ili koj ke ti dojde,ne e za mene za drugarka e mi rece samo zensko da ja tetovirala :/
Ина нејмлес Емилија пендева ristovska_tattoo Не прајте сеграгации, затоа што на пример најдобриот тату артист во земјава е МАЖ. Јас на препони кај маж се имам тетовирано, нит ме чепна нит ништо. Гледаат гзови и цицки по цели денови
Исто и јас имам правено тетоважа на препони кај маж и тоа отидов сама. Воопшто не се замарат кај те тетовира и дали ти се гледа нешо шо не треба, сепак тоа им е работа професионалци се . Јас пак кога би бирала би избрала маж да ме тетовира некако повеќе имам доверба во нив. Пред 10тина год бев со другарка ми да се тетовира кај Емилија, според тоа што го видов и начинот на кој работи (а притоа се знаеа добро затоа ја избра неа да ја тетовира ) јас никад не би и дала да ме тетовира. А сега како работи не знам
Прво хигиената во студиото не беше баш на највисоко ниво. 2ро не и даде никаква идеја за тетоважата, другарка ми отиде со слика и вика нешто вакво, нормално според мене тату мајсторот да кажеме треба да ти даде предлог шо да измениш, да додадеш, со еден збор да биде само твоја уникатна ... ништо истата тетоважа како од слика 3то не и направи скица за гоменини на тетоважа 4то немаше ,,книга ,, или шта год за фонтови на букви букавално и кажа дојди седни и отвори WORD и вика ај избери си фонт на букви какви сакаш да ти бидат Мислам дека тоа е доволно
Феминки сакам да се направам мала тетоважа ама до сега се немам тетовирано. Е сега одприлика која цена би требало да се движи? За да не ме излажат хаха. И да ми препорачате некој добар во Скопје. Битна ми е хигиената највеќе и секако да си ја знае работата. Зошто прв пат ми е па страв ми е малку
Јас иам на левата рака во внатрешниот дел од подлактицата one line wolf and moon, сакам и на десната рака да направам one line bear.
Нејмлес, Миксд инк, Етернити, на Млечен еден Роберт мислам беше Почетна цена е 1000-1500, за сите. У Нејмлес 2000 е почетна у Индиго кај Марко Тасевски, ( у Нејмлес беше порано, дечкото гази) ristovska_tattoo