Јас досега ништо не сум земала пред тетовирање и тебе би ти препорачала да не земаш, а болката зависи од местото и големината на тетоважата, помалите воошто не болат може само ќе те пецне од време на време.
Абе и јас се мислам ама ти велам ептен сум кукавица за болка. Можеби ќе ми се смејте ама со ччкалица неќна се бцкав да видам и мене ме болеше Мала ќе е тетоважата две рачиња фатени за мали прстиња и одоздола да пишува always, со сестра ми сакаме иста тетоважа. Она ми вика аман ма даде ти царски рез помина, дете роди сега те стра за една тетоважа.
Изберете место каде нема да ве боли многу, на пр. двете места од сликата погоре не се болни воопшто. Друго, тетоважата е многу едноставна, линии се без сенчање, па не би требало да имаш проблем. Плус и за релативно кратко време ќе те истетовираат. Сепак, секој си го знае својот праг на толеранција на болка.
Pantenol. Од студиото кај што ја правев, тоа ми го дадоа. Потоа местото го третираш најнормално, како и пред да ја ставиш тетоважата.
Некој да ми прати слика со зборови Mam&Dad со гулабици... на раката Гледав слики на гоогле али не ми се свиѓаа...
Здраво девојки, дали некој има искуство со Parlov Tattoo? Имам направено тетоважа ружа пред десетина години, па сега сакам да ја повторам и освежам со црвена боја, но немам идеја. Ми треба некој што убаво ќе ја осмисли и изработи, но и по некоја нормална цена.
Конечно решив да се тетовирам, на овој дел од раката али друга тетоважа: Дали сега е добро време за тетовирање, жештините поминуваат, и дали многу боли на тој дел.