А зошто секогаш ко ќе пробам да ставам слика на ФЕмина,ми паѓа Гугл хром? Значи одма ми прај Google chrome has crashed. ???? Едвај после неколку обиди успева...
Ако не е вклучен Капс локот или ако не ја пишувате лозинката кирилично тогаш проверете дали ја пишувате лозинката правилно како што сте ја смениле последниот пат и дали правилно ја потврдувате промената на лозинката преку пораката што стигнува на вашиот мејл.
Зашто ми е вака? Спојлер Кликнете на сликата за зум. И кога пишувам одговор буквите ми се ОГРОМНИ а смајлињата, насловот нормално.Исто и кај профилите потписот, локацијата се со џиновски букви. Го преинсталирав гуглево, а и сабајле ми беше добро.Зашто сега вака?
Еднаш Билката рече Ctrl+O дека треба да се стегне, ама мислам дека беше ова, пробај ти ништо не губиш
Спојлер Па прикачи Мора да е нешто со Ctrl, пробај по буквите, или на минуската пробај, ако ми текне ќе ти пишам
Пробав на цела тестатура ама ништо нејќе, ме нервира вака Се моли Билката да се јави на рапорт :geek:
бидејќи критики и забелешки е заклучена тука ќе кажам во темата Oмилен сопртист на 1 страна има некоја слика со вирус најверојатни, така да не може никако да се коментира во темава, ако може да се среди тоа ок, ако не нека се заклучи и нека се отвори нова