Не ми ја отвара претпоследната страна од Сакам да кажам. И имам забележено дека обично така се случува кога се бришат наеднаш повеќе мислења. Исто ми се има случено да не ми ја отвара темата Каде на Факултет и темата Врска со Албанец (или така некако) Значи 3 пати ми се случува така претпоследната страна да не ми ја отвара
Сега приметив дека не ми се променувабројот на мислења...имав 112 мислењапред некој ден ( и секакодека испраќав и други деновиве но пак и пак пишува 112 ) чаре? и кога ке уклучам на Преглед --> мои мислења иде: резултати од пребарувањето 162... :geek:
И забележав дека темата : Совети од машка страна .... пред малку беше преименувана во Сакав да кажам.Просто не ми се веруваше, неколку пати ги протрив очите да не ми се привидува, ама не, си пишуваше така.
Кога мислење ќе се префрли од една во друга тема, темата каде што е префрлено стои со насловот на другата тема, додека не се напише ново мислење. Значи, од СДК беше префрлено мислење во Совети од машка страна, па затоа на почетната така стоеше.
значи стварно нема смисла секоја недела го менувам пасводров.....почнав да сенервирам...незнам што треба да правам за да си го задржам стариот пасворд
и мене истото ми се случува денеска веќе 2 пати го сменив во размак од неколку саати. Во што е проблемот? предходно немав ама баш никаков проблем сега ова се случува