Ти се гаси цело прозорче кога сакаш да прикачиш или? Мене ми се случуваше така со Google Chrome и уште ми се случува,незнам зошто.
имам проблем со кирилица, треба по 10 пати да притиснам и повеќе за да напишам на кирилица, а на лични пораки не ми работи воопшто. Со шифт се откажав одамна не сака така Ова од вчера навака, обично немам проблеми! ???
Извести ме ако некој ми даде ѕвездичка: Ќе добивате лична порака секогаш кога на некој ќе му се допадне ваше мислење. Десет пати го направив Да, стиснав испрати и џабе, пак исто е, нејќе да се смене.
Незнам тоа зошто е така,и мене ме буни и нервира многу! али со другиве ,како интернет експлорер или мозила и др.може да се прикачува не прави проблеми како со chrome,и јас така прикачувам фајлови иначе цел ден ќе се обидувам со гуглов и ништо на крај
Е арно ви текнало и да заспиете кликајќи џабе ви е зошто таа опција не е активирана кај никого сеуште . Инаку јас да се пожалам дека често пати не можам да прикачам видео , или и да се испрати кога одам на проверка ми се губи .
Неколку дена по ред,пишувам мислење и кога ќе стиснам испрати ми искача дека страната е презафатена за да одговори????? Епа аман,пишував долги постови,еве последниот го пишував пола саат,а потоа кога стискам бек или рифреш никаде го нема напишаното Веќе не ми се ни пишува
Зошто невозжмоно? Контролен панел-->Профил-->Лозинка и email и следиш инструкции, вметнуваш адреса со која си се регистрирала во полето, пишуваш новата лозинка ја потврдуваш, ја пишуваш и старата и чекаш на хотмаил порака за активирање на новиот пасворд(вака беше мислам), не знам зошто импосибл.
Jaс никако не можев да си го сменам пасвордот. Кога и да пробав секогаш ми остануваше стариот. И потврдував и се и немаше шанси да го сменам, само ако идам дека сум го заборавила можам да се најавувам со тој сто ми го пратат по маил, ама пак не можам да го сменам, само со тој.
Девојки, незнаев кај да прашам па решив тука да пишам. Да не знае некој како можам да си го сменам корисничкото име? Бидејќи ова ми е многу старо и ич не ми се допаѓа..