Не знам дали ми е баш за тука прашањето. Зошто во темата за Чак Бас и темата за омилени спортиси ми вика дека има вирус и не можам да ги оотворам ? Ако можите средете го тоа или ако навистина има вирус подобро избришете ги целосно, па нека се отворат нови.
Кога отворам да го редактирам мислењето, целосно ми се брише и остане празно полето за текст. Зошто вака ми се прави?
Како да го тргнам ова долу тикеров или како се викаше... пробав го избришав од контролен панел кодот, но пак си стои...
ќе се одјавам од фемина и после ке ја пуштам фемина страната за хороскоп или слично не сум се пуштила а ми пишува special.someone одјави се а јас воопсто не сум се ни логирала
Зошто неможам да ги отворам личните пораки? Тоа црвеното знакче што означува колку пораки имам непрочитано си стои но пораките не сакаат да ми се отворат . Неколку пати пробував и несака .
Ај пробај Мања666 да отвориш преку Контролен панел па во Лични пораки да ја отвориш папката кај што ти се примени пораките, мислам дека ме сфати, иако мислам дека ова не е технички проблем, да не не отвараш нешто како што треба. Ако не се снајде исконтактирај ме преку ЛП ако можам да ти помогнам.
Кога од мои теми одам во форум фемина едно 7-8 минути ми се закочува се’ и ништо неможам да правам. Во последно време само на форумот така ми се кочи, на други места не.
Често пати додека сум на форумов ми се исклучува, или па многу време бара да влезе во некоја тема. Значи на ниту една друга страница нема проблем, само на форум.фемина. Да не има некој со слична ситуација, кај е проблемот?
Имав проблеми при најавувањето на фемина,ми требаше едно 10 пати да се најавувам,ама никако да влезам.Е потоа побарав нова лозинка па тогаш влегов.Дали некој се обидел нешто?Мислам не ја заборавив лозинката!
Не сум сигурна дали овде треба да го поставам прашањево, али ајде. Зошто кога сакам да отворам некој линк што е поставен на форумов (од youtube, некои слики итн) ми пишува дека немам дозвола да го отворам тој линк? До вчера се` беше супер, ги отвараше сите линкови, а денес ... Незнам дали до мојов компјутер е, или постои некој технички проблем. Инаку еве, вака пишува: Forbidden You don't have permission to access /out/ on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Apache/2.2.3 (Red Hat) Server at http://www.femina.mk Port 80
Не знам дали е технички проблем или слично, ама кога ќе отворам линк од фемина, било каков, некој што го ставила некоја форумџика, горе ми дава едно бело и логото на фемина. Нешто од мојов пц е,или?
Зашто коа ќе стиснам на последно непрочитано мислење (На тоа розевото коцкиче) ми отвара на последното мислење од темата?