И јас влегов во минус Кај сандачето ми стои -1 откако ја прочитав ЛП што ми стигна, и несака да се тргне Ако го решил некој проблемов, нека пише како
Само копирај ја адресата од youtube, и paste во темата, немој да го ставаш во URL. Треба да успееш Ми се тргна мене минусот кога ми стигна нова ЛП, тоа било решението
Кога од PC сум на фејсбук и преку фб отварам некој линк на фемина се е океј. Ама кога од мобилен отварам линк на фемина пишува дека страницата е опасна и можно е да има вируси. А преку мобилен на форумов влегувам без проблем! Зошто?
Извенете ако сум оф топик но зошто на некои теми што сакам да ми ги отвори ми вели дека има вирус на таа страна и не дозволува да влезам? Извинете ако ми е на погрешно место поставено прашањето...
Морав овде да сместам... Не знаев каде Темава не е дупла?? singl/drugarstvo-so-beneficii-t5173/20.html#p674179 seks/prijatel-za-seks-f-ck-friend-t111/50.html#p850512
Ставам `ми се допаѓа`, ми пишува `невалидно допаѓање`. На некои феминки може да ставам, на некои не може.
Денес не можев да влезам во фемина нешто проблем со лозинката имаше и ја сменив ама сега цело време ме исклучува а нетот добар е зошто така ?
Зошто кога сакав да ја отворам темата за Општи прашања ми пишуваше Немате дозвола да ја читате оваа категорија. Па кликнав рефреш и ми ја отвори,а сега одам кај ѕвездичкиве да видам на кој му се допаѓа мое мислење и мислењето во истата тема што ми го лајкнал некој не сака да ми го отвори,пак истото ми го пишува
Некогаш и мене така ми дава, па пак ќе кликнам и се отвора, а причината не ја знам. А за другото можно е мислењето да било избришано, па затоа така пишува.
Мислењата, т.е. буквите во коцкички ми излегуваат. Морам да селектирам и да пастирам некаде за да можам да го прочитам.