Се случува кога се логирам на профилот од различни компјутери ми дава различни резултати на постовите во одредени теми. На пример денес се логирам од кај една другарка и во темите за ралигија појавува редовни постови со денешна дата, а после кога се логирав од друго место за истите теми во религија ги има само мислењата заклучно со 7 Јануари, а новите мислења не се појавуваат.Ај ве молам за појаснување.
Јас пак имам проблеми со логирањето,па морам да ја менувам лозинката,значи до сега ја имам сменато можда 50 пати....незнам што да правам....
Што е проблемот? Низ цела тема слика па слика.. Има некој проблем со прикажување на сликите? Само кај мене вака?
Ќе се најде ли некој да ни одговори ? Инаку,јас кога се најавувам,ќе стиснам ентер и ми се појавува Invalid Token и после ќе ја исклучам страницава,па повторно ќе ја уклучам и ме дава најавена
леле ве молам хелП на фемина сум најавена и ми е нонстоп зачуван пасвордо сега си го заборавив незнам како ми е како можам да направам нешто кажете ??
Оволкав коментар ставам на статија, а ми пишува дека коментарот е премногу мал Со <3 за МАКЕДОНИЈА!!! Бравооо наши,ајде оваа олимпијада да излеземе во голем број, а не како секоја година со по 10тина луѓе-делегација
Исто и јас, во 2 наврати несакаше, и на Google го побарав форумов и се пушти, ама неможев да се логирам... Си помислив да не го хакнале форумов наш, ама откако ми се пушти и гледам нема никаква реакција од други дека не им се пуштал и нив, си реков до компјутеров е.