Е добро се заклучи после неколку поста дека очигледно се работело нешто на форумов или пак имало проблем со серверот. Нема валда сите 30 000 членови да го напишат истиот овој заклучок(проблем)...
Се работи ли нешто на сајтов, па секоја вечер околу 20 часот неможе по саат време да се уклучи? или ова само мене ми се случува?
Дали само мене темата во „Кафе муабети“ ми ја прикажува вака: „Мисла која ви се "врти" низ глава...“? kafe-muabeti/m-i-s-l-a-koja-v-i-s-e-v-r-t-i-niz-glava-t10623/
Мене вака ми ја покажува Мисла која ви се "врти" низ глава... kafe-muabeti/misla-koja-vi-se-vrti-niz-glava-t10623/
Најверојатно тука е правото место за прашањево. Два дена не можам никако од мобилен да се вклучам. Ми вели дека пасвордот не ми е точен. Знам дека го пишувам вистинскиот , но не сака. Пробав и да го сменам пасвордот, но ни така не сака. Од компјутер ме вклучува, но од мобилен никако не сака.
Нешто се дешава со форумов.. Остај што не можам да се уклучам од прва на форумот туку и кога ќе пробам да отворам нови мислења ми дава само едно, првото и надолу е се празно... Покрај ова, на крај од темата не ми дава да опција за нов одговор како порано, морам да излезам од темата за повторно да влезам па тогаш да можам да пишам..
Зошто на полињата најави се и лозинка во ФОРУМ не можам да влезам?Ми пишува дека ја имам згрешено лозинката . Одам на забава или други категории од странава за да се приклучам на форумов. Може некој да ми објасни ?
Може имаш кликнато на кирилица да пишуваш, па со самото тоа си ја пишала лозинката и затоа така ти се појавува, дека ја имаш згрешено лозинката.Може и тоа да е проблем Пробај обратно, може ќе ти успее
Напишав мислење во темата Општи прашања, и по 10 минути го отворам да видам да не сум добила одговор, и го гледам го нема прашањето. Ок си реков, ми се причинило не сум го пратила, и отворам и во испратени и таму го нема како напишано. По 2 пат го напишав и сега отварам и второво го нема. Не ми е јасно.
јеееессссссссссссссссссс после 3 дена измачување да се најавам на форумов , успеав јеессссс ного сум хепи .. ве поздравувам сите!
И мене не сака да ме логира ни од мојот компјутер ни од друг (ми вика дека лозинката не е точна, ја сменив и пак исто), среќа што имам bookmark директно на форумот, а таму не знам како ми го памти пасвордот и нема потреба да се логирам.
Многу ме интересира каде е анонимноста на овој форум? Во делот каде што треба да го напишам моето корисничко име при најавување, само што ќе ја испишам првата буква, се појавува во опција! А што ако пишувам од дома? И некој од моите го види? А? А? Јас не ја гледам цаката или што е работава?
^ Не е во форумов проблемот. Си имаш таму едно квадратче кај што пишува Запомни ме, какво што има на секое друго место каде треба да се најавиш преку пасворд. И на фејсбук, и на поливор, и на скајп, секаде.