Зошто кога сакам да цитирам во темата Каде да си купам?... Па и на попуст плус , ми се појавува да се логирам и ми пишува: Треба да се најавите за да цитирате мислења во оваа категорија. Откако ќе внесам повторно ник и лозинка ми дава да пишувам. Што е финтава,ова е нешто ново, или само мене ми се дешава?Порано не правеше вака.
Мислам дека има некој проблем кога ќе одиш на копчето последно непрочитано мислење,понекогаш не ги дава точно распределено мислењета.И неколку мислења прво ги имам видено во темата Смешни мислења а подоцна во друга тема,а нели не може така прво некој треба да го има напишано мислењето во соодветната тема па после да се цитира во Смешни мислења.Обратно е
ЗАШО НЕМОЖАМ ДА СИ СТААМ АНИМАЦИЈА ВО ПОТПИС ?! КАКО ДА ЈА СТАВАМ ПРОБАВ И СО КОД И СО ЛИСТА И СО ИМГ И УРЛ ЕТЕ ГО ЛИНКОТ КАЈ МЕНЕ ВО ПОТПИС АМА НЕ МИ ЈА ДАВА АНИМАЦИЈАТА КОЛКУ СЕ ИЗНЕРВИРАВ !!!
Како можам да ја исклучам опцијата за добивање email за секој нов одговор на тема која сум постирала? И како да добивам известување кога на некој му се допаѓа мое мислење?
Одиш на темата на која си се запишала за известување и има опција Откажи се од известувањата за оваа тема
Да ама мене буквално на секоја тема шо постирам ми стигнува email, значи дека за секоја посебна тема кај шо ќе постирам ќе треба да кликам на таа опција?
Во Контролен панел / Прилагодувања / Испраќање на мислења... Известувај ме за одговори по подразбирање: Не
Може е само кај мене ова, меѓутоа кога пробувам да ја отворам темата за Две шворц девојки во серии и емисии, никако не ми се отвара. А баш си ја сакам серијата бре, што е работава
Утрово, два-три пати кога кликнав на некоја од темите (Тетоважи прво, оваа тема исто) наместо темата, ми отвори некоја друга страна http://adf.ly/6WzEE
Како може да прикачам песна од јутуб. Порано без проблем ми се прикачуваше сега нешто зафркава. да не има некоја нова постапка?
Дали само јас имам проблем со ставање коментар на статииве? По 5мин. чекам да го покаже, а некои не ги ни покажува-објавува
Има ли можност да се покаже некакво известување кога некој ќе цитира мислење? Барав во контролниот панел, ама таква опција не гледам.
Јас неможам да се најавам на почетната страна. Кога ќе стиснам на форумот сум најавена, но кога одам на почетна сум одјавена и колку и да се трудам неможам да се најавам таму.
Сега си ги отварам моите мислења и гледам ова мислење оставено пред 45 минути,дури можам и да си го редактирам,а нема врска пред еден месец и повеќе е оставено
Сега извинете малце што сум оф-топик ама важно ми е.. На лаптопов имам само еден панел (горен) А долен панел немам..Како да направам?? П.С ако ме разбравте нешто пари ви давам