Нема причина да немаш пристап до темата. Можеби кликаш на мислење кое било избришано, па ти вика дека немаш пристап до оваа категорија.
Што е финтава? Пред 10-15 мин поставив прашање во темата Општи прашања,за линк за еднаигра, сега велгувам ми го нема постот.Некој модератор по грешка да не го избришал?Ако е така барем нека го извести членот.
Изгледа е проблем со програмов мој на работа имам многу забрани па можеби затоа, но не ми е јасно зашто ми е забрането да отварам во таа тема а темата секс иако рекоа се такво ќе се забрани ми е слободна
Кога ќе кликнеш оди кон мислењето, или на белата коцкика за последно мислење од оддредена тема, секогаш прозорецот се отвара на мислењето.Сега кога ќе кликнам...ми го покажува врвот од страната,првото мислење на таа страна....ова само мене ми се случува-па е можеби до мојот компјутер,или има некој проблем со форумот?
Одвреме навреме се случува да не можам да отворам одредена страна од некоја тема. На пример, овојпат не можам да ја видам 1431вата од СДК. Кога ќе кликнам на таа страна, ме префрла на претходната. Ми се случувало така и со други теми. Зошто? Како можам да ги видам тие страни?
Неколку пати не ми ги отвора последните мислења на некои теми.. Се гледа само кој го пишал мислењето но не и што.. Треба да се среди нешто..
Koга пракам ЛП првин ми пишува дека пораката е успесно испраена а потоа каде што пишва се испракаат пораки (1) ме интересира дали пораката е испратена или не ?
Имате многу вируси закачено. Која тема и да ја отварам, ми се отвара уште еден таб со вирус ли, не знам што е.Го скенирав мојот пц, се е океј... www.lop.com ми се отвара, а не покажува што е.
Зошто не можам да сменам аватар? Што му е на форумов никогаш вака не правел уште рано сабајле ме изнервира
Се правев како што треба но му требаше 20 минути "да се поврзе". А тоа готово средено е веќе сменет е
Зошто олку тешко се отвара страната? пола час чекав јас, и пробав на повеќе пребарувачи. Дали некој има сличен проблем?