Зошто последната страна од темата Модни критики (за не толку храбри феминки) не ми ја отвора? Пишува дека има уште една страна ама само претпоследната ја отвара. Пробав 100 пати и нејќе
Најверојатно поради тоа што беа преместени повеќе мислења одеднаш. Отвори ја страната во друг прелистувач.
Реин, и сеуште не се отвара. Пробав во нов таб, нов прозорец, се исклучив па се уклучив али последната страна никако не ја дава. Оди до претпоследната, и на последната никако не се уклучува. Ако е глобален проблем, во ред, но ако го имам само јас значи кај мене е проблемот
Ако си на мозила пробај на хром и обратно. Не е до тебе, има изгледа некој баг, кога поголем број на мислења ќе бидат отстранети се случува така. Мене обично ми се отвора во друг прелистувач.
Веќе трет пат се случува да не ми стигаат известувања на меил за темите за кои сум запишана, цел ден ми нема стигнато ниту еден меил. Што е проблемот? Ќе го решите ли, или треба повторно да се запишувам во истите теми???
Да си прашам јас нешто околу личните пораки. Зошто последната лична порака ми ја нема во папката „Испратени“? Ја пратив, ама ја нема, не се појави ниту во „Се испраќаат“. Дали тоа значи дека не е испратена или ?
Зошто не го покажува копчето ми се допаѓа?Ако кликнам таму си се евидентира тоа ама не постои копче горе и каде што покажува колку ѕвездички сме добиле празно е само бројки стојат.Фалат копчиња нешто денеска
овака на форумов нели како табела дава дебиилеег ,а внатре кога влегувам да кликнам на брак тогаш е во ред а на последното мислење пишува бараната тема не постои
Нема причина да не ти ја отвора темата, претпоставувам за снаи и свекрви збориш, се си е во ред таму.
За два дена три пати ми се случува да неможам да го отворам форумот, па си чекам по пола саат, ми дава ерор а гледам дека е во ред, кога ќе с еуклучам времето кога јас не сум можела други пишувале
Од вчера, некаде кај 9 часот вечерта, до сега неможам да отворам ништо. Ни Фемина, ни Форум. Ми отвори еднаш, видов дека немаат проблем. Траеше 1 минута, и го снема.
ТЕМА БРАК Свекрвите и снаите-проблеми Пратив мислења и никако да стасаат акога го испраќам пишува дека е успешно испратено,а него го нема
Синоќа околу 03.20 пак не можев да го отворам форумот пола саат, после си легнав не проверував. Проблемот го имате месец време на назад.