Во инбокс имам 3 прочитани лп од денеска и вчера, а ми стојат како непрочитани т.е. не се маркирани. Зошто така ми покажува?
А зошто темата Морска храна не се отвара пишува и присуство на некој вирус и целата е црвена како предупредување ?
^ Можеби сликите што се поставени или линковите имаат некој вирус. Ако сакаш да отвориш, доле има едно process anyway - тука кликни.
Фала Chocolate.me, ама сепак не би одила за да ја разгледам темата ако ја расчистат може, а вака не бидејќи целиот компјутер ми е полн вируси па уште еден плус не ми треба .
Не знам зошто но не ми ги брои мислењата требаше да имам 45 а имам 43?? Не ми е важно за мислењата што сака некја биде со нив не ми е гајле само сакав да знаете Изгледа не сум ги броела еве сега ми се направи добро е се е ОК
^понатаму исто ако заприметиш нешто такво, да си знаеш дека темите од категоријата игри и кафе муабети не се бројат.
Мене ми дава од тебе порака пратена ама не прочитана, и не ми дава да ја отворам, демек избришана претходно и не ми дава да ја отворам сега и да ја прочитам, ми стои едно писменце бледо горе цело време, не црвено како кога имам порака туку бледо, што ќе да е кој знае.
Зошто кога испраќам мислење, нон стоп ми се појавува Испратените податоци не се валидни. Обидете се повторно. Па морам уште еднашка да стиснам,испрати, за да се објави мислењето
Од вчера, кога и да се уклучам да играм било која игра, ми сецга и кочи. Ова само мене ми се случува?
Кога ќе го отворам овој http://forum.femina.mk/ дел од Фемина, ми укопува компјутерот. И затоа кога сакам да видам за некоја тема, треба да одам во моите мислења и да ја барам темата.
Кога стискам на копчете ОДГОВОР,во темата hrana-i-pijaloci/gotvarski-trikovi-t5959/ ми се појавуава ова
^Изгледа некој поставил нешто или некој фајл кој е заразен, така нешто беше. Ако појдеш просид енивеј ќе ти се отвори.
сеа пишав кај најголемите модни утки на мтв .. постот што сте го објавиле таму кај што сум го напишала одговорот корисничко име ми стои a guest стискам за да влезам и ми пишува бараниот корисник не постои што е ова
зошто не можам да пратам лп? ми вика Бараните корисници не постојат пробав на неколку феминки и не сака што е проблемот ???
^сигурно погрешно си им го напишала корисничкото име. Земи преку нивниот профил, преку копчето ЛП прати им порака