Јас мислам за проблемиве, дека сега се случува тоа новата платформа, односно се менуваат работи. Да не го гасат форумот, ни направиле да можеме да го користиме, но да има недостатоци, па да се среди потоа се.
како да ставам слика тука на форумов????? можеби има наназад вакво прашање ама искрено неможам да проверувам сега
Кога ти се појавува прозорецот за пишување пост(мислење),доле под копчињата Зачувај,Прегле,Испрати, имаш Опции, и до него Прикачи фајл. Ќе стиснеш на прикачи фајл, ќе ти се појави Choose File, ќе кликнеш на него, ќе ти се појави прозорче од компјутерот, ќе ја најдеш сликата ќе кликнеш на неа,ќе стиснеш Open, и ќе ти се затвори прозорецот. Потоа стискаш на Додај го фајлот, ќе ти се рефрешира цела страна, кликаш со маусот во делот накаде сакаш да ти биде сликата, и потоа доле стискаш на Постави како текст, кога ќе го завршиш постот, по испраќањето би требало да се појави. Пробај
последните два дена неможам да отворам ни еден линк кој што е постиран на фемина во било која тема. се отвара само прозорец цо знакот на фемина и само бела страна. пробав со директно кликање на линк, да отворам на нов прозор и едноставно да го копирам линкот и да го отворам но ништо не функцонира, во сите 3 случаи се појавува истото. совет?
Кога сум најавена, не сум најавена на страната туку само на форумот. Незнам зошто, а кога ќе се најавам од почетната ме покажува ненајавена.
Roxanne има пишано мислење во форумски игри,а кога ќе влезам,не и го гледам.Баш мислев да пишам во темата. А пред малце па,во моите теми ко ќе притиснам теми,не ми излегуваше темата Што би и кажале на форумџиката над вас? a во неа има нови мислења,требаше да е прва нели во листата. Што се случува?
Ахам,можи А за другот ок,еве се појави сега. И друг пат имам приметено,пр. пред минута сум коментирала,а темата ја нема во теми прва,затоа прашав. Можи треба да помини некое време,незнам...
Сакам да прашам зашто горе кај пораките каде што вообичаено свети црвено нели кога ке ти стигне нова порака кај мене постојано пишува -1 ?
^Кога ќе ти стигне нова лична порака тоа минусот ќе се тргне.Некаков си баг е тоа. прати си самата на себе порака, и ќе се тргне.