Па може да ги видиш темите кои си ги креирала, оди на напредно пребарување, во пребарување по автор внеси го корисничкото име, штиклирај пребарувај само во насловите на темите и ќе ти ја даде листата.
Само да ве известам дека на темата на СЛИКА ОД ОНА ШТО САКАШ ДА ГО ИМАШ моментално има некоја слика што не е баш за на форумот , па темата ја дава како небезбедна... само тука ми текна да поставам слика
Што е работава што не ми стигнуваат известување за нови одговори на темите на кои сум запишана на меил? Неколку пати по ред се случува ова но веднаш се поправа, ама сега веќе 2 дена не ми има стигнато ништо!
Пошто се живо сте ставиле под клуч тука да пријавам. Дотичнава/иот член profil/MissSteel/ да се провери.
може ли само да замолам доколку веќе сајтот решил да не ми објавува никакви коментари бар да ми објасни зошто? фала
Најверојатно зошто има некои навреди, без разлика дали е кон сајтот или статијата конкретно, или пак е провокација кон некој друг член што коментирал.
значи кога ќе кажам мене не ми се допаѓа...значи вреѓам некого? хмммм..... гледам дека баш каде што си го кажувам моето мислење, и кога обично е конта останатите, не ми е објавувано. тогаш ќе си ќутам.... тоа е тоа... од 10 едвај еден два ми објавуваат....па не сум до толку лоша хахаха
Девојки до мојов компјутер ли е или до Фемина сајтот и форумот...ми излегуваат реклами (од оние глупите за ослободување од брчки или добивте лап топ) на третина од мониторот и не можам да ги тргнам, само тука ми се појавува. Читам и пишувам половично.
Не знам, се почесто ми се случува да ми се бркаат мислењата, на пр. инфото за корисникот ваму, текстот од мислењето сместено кај КОЈ Е ОНЛАЈН, а таму каде што треба да стои е празно, како да се испомешало се едно со сруго.. Што се случува?
Таман да пишам во темата Најубави спортисти, добив известување за вирус!!! Може ли нешто да се превземе (за да пишам дури не ми поминал мераков за човекот )?
сакав да го прочитам мислењето на спешл.самуан во темата Дискусија: Избор на нови модератори и ја отварам темава и мислењето си беше како што си беше напишано но од страната пишување дрим.куин и мој аватар наместо аватарот на спешл.самуан односно покажуваше исто како да сум го напишала јас но после 5 минути го смени аватарот и пишуваше дека тоа е мислење на спешл.самуан но и друг пат ми има правено вака.
Зошто на мислење кое јас сум го напишала, откако ќе кликнам за да прочитам натаму во темата стои „Немате дозвола да ја читате оваа категорија.“
Зошто кога сакам да испратам коментар првиот пат ми пишува “Коментарот ќе биде прегледан од администраторот“,а ништо лошо нема напишано во коментарот.Дури од вториот пат ми го признава истиот коментар.Ви се има ли случено истото?
Значи ставав слики во едно мое мислење и секогаш првата слика ја покажува двапати mislenje1589312.html#p1589312 Зошто??
Ммногу пати вака се има случувано... Спојлерот не излегува како спојлер туку вака: навистина е веќе претерано, еднаш два пати, де средете ги спојлериве :geek: :geek: