Абе ми ги нема сликите што ми се постирани во темата "Вашите нокти"........Што е работа знае ли некој????
Зашто неможам да ставам слики на форумов? Кога ќе прикачам фотографија, пишува дека е преголема, па ја сечам, па пак ја ставам, ама пак не сака..
Не ја сечи, туку отвори ја во Microsoft Picture Manager, горе во toolbar најди го Edit pictures, од страна ќе ти се појави колона, кликни на Compress pictures, потоа одбери Documents и на крај кликни ОК. Така ќе можеш да ја прикачиш сликата, ама зачувај ја посебно, ако не сакаш оригиналната слика да биде мала.
јас мислам дека досаѓам но ете ме пак со истата мака !!! добро што се случува со нотификациите на МАИЛ???? има ли шанси да ми каже некој дали има таков проблем или само јас сум исклучена од нотификацииве !!?? ако тоа е дел од промената на фемина ич не ми се допаѓа
Зошто во темата Царски рез, неможам да ја видам последната страна? Цело време ме враќа на предпоследната .....
Не ги прочитал тој до кого си ги испратил/а. Кога ќе бидат прочитани, ќе преминат во папката „Испратени“.
Зошто кога ја отварам темата Скопје во 2014, одма ми се отвара темата „Истоијата на Македонија и народот“ ?
Изгледа бидејќи мислење од Скопје во 2014 е префрлено во Историјата на Македонија и народот. или што знам..
Ај ќе се самоцитирам- Зошто и кога ќе биде решено? Вака можам да видам кој што пишал ако одам на НОВА ПОРАКА, па доле гледам кој што пишал
Добро бе шо е работава со форумов и мислењава? Од сабајле може веќе 20 мислења напишав, и требаше околу 240 да имам а ја уште имам 221. Се испоизнервирав!
Пишуваше во СДК и форумски игри епа тие не се бројат! Пробај напиши некое мислење во-книга што си ја прочитала, последен гледан филм и слични теми, тие се бројат
Абеее знае ли некој што е работа со моите слики постирани во "Вашите нокти"??? Три пати прашувам зарем никој не знае што е работа,или да исконтактирам модератор???
јас кога ке отворам во контролниот панел кај пролагодувања кога ке стиснам да на прашањето Дали сакате да ви стига известување кога ке ви додадат ѕвездичка или сл. и испраќам ми се врака и одбрана опцијата не и досега не ми стигнало известување во што е проблемот. Јас сакам до добивам известување.