Таа опција постои, ама само како опција. Којашто само фаќа прашина. Моментално се работи за нова платформа на форумов. Би требало тогаш да работи таа опција. Ама до тогаш има време...
Bеќе неколку пати кога сакам да се најавам на форумов (иако се немам одјавено при последната посета) имам проблем, односно ми пишува погрешна лозинка, а јас немам направено никаква промена ниту на корисничкото име ниту на лозинката
^ одиш на сликата што ја сакаш, десен клик - copy image url, потоа доаѓаш во прозорчево за пишување, ја избираш опцијата Img и помеѓу двете загради правиш paste. Би требало да ти успее.
Вака кога ќе поставам во потпис, го прифаќа и отвара како линк http://tickers.cafemom.com/t/eNortjKzUj ... 2w,,98.png Штом го ставам во img опција, ми се појавува неидентификуваната грешка
на одредени теми не ми дава да ги читам испага вакво Информација Немате дозвола да ја читате оваа категорија. ??????????????????????????????????
Доколку сакаш да ти се појави видеото, линкот не го поставувај меѓу . Туку само линкот пастирај го, ништо повеќе не му додавај. И остави простор малку. Не го ставај веднаш до текстот.
Во последно време фемина некако ми рипа во буквална смисла јас не одам надоле или нагоре со тркалцето (на глувчето) а самата страна ми оде надолу или нагоре и кликам на една тема но поради мрдањето на фемина се отвара друга, до фемина е или до моето глувче. Навистина нервира! А имам приметено дека само на фемина ми е тоа на фб или др страни се си е ок.