Може преминуваме на нова платформа а не сме свесни. Е рипа и кај мене на моменти,на моменти не ми се отвора воопшто Фемина,понекогаш не ми отвора некои тема. Стварно што се случува...!?
Кај мене се случуваат еден куп технички проблеми. Рипа страната, кога стискам лајк- ме враќа на последната, кога кликам на некое мое мислење- пак ме враќа на последната страна (не ми го дава мислењето), кога лајкнувам невалидно допаѓање ми дава цело време....
Има опција, горе десно има пребарај го форумот и ќе го напишеш никот и ќе видиш кој те цитирал или те споменал некаде
Ако ти стојат во папката „Се испраќаат“ значи дека членот кому си му ја пратила пораката не ја прочитал. Кога ќе ја прочита, ќе се премести во папката „Испратени“.
Дали само мене сајтот Фемина деновиве потполно не ми функционира. На скоро секое второ кликање ми се појавува дека има грешка, целиот сајт кочи и неможам да отворам ништо затоа што замрзнува целата страна. Речиси невозможно е да напишеш мислење. Да спомнам дека не е до нетот затоа што ми е брз и сите останати страни ми функционираат потполно а Фемина еве неколку денови несака. Само кај мене е вака ?
Леле како се нервирам, еден куп теми така не ми се отвараат, и тоа некои конкретни, туку секогаш различни. Не знам што е работата, може си правите некои измени на форумов, ама да знаете на нерви ми одат. Ете си се истушив
Сакам да прашам зошто скоро секогаш кога ќе уклучам било која тема и ќе одам надолу со маусот ми закочува и се е двојно..а не е до компјутеров баш и кај брат ми на неговиот си реков да пробам исто е и таму
Aj пробајте вака Контролен панел-прилагодувања-глобални прилагодувања и на првите две НЕ. Или па вака- контролен пенел-преглед-известувања- и ќе ги марткирате сите теми и после тоа ќе одите на копчето најдоле не ги надгледувај маркираните. Ако и тоа не успеава, сменете маил, мене ми е еден богзнае колку стар што ни пас не му знам, ни го отварам ни нит ништо.