Од сабајлево не можам никако да се највам на фемина ми вели oops google shrome have some ... што ќе е Успеав дури сега да се најавам но пак некој теми не ми ги отвара и не можам ни еден статус да лајкнам СДК после 10 кликања ми се отвори а други теми нејќе
Oops! Google Chrome could not connect to forum.femina.mk Did you mean: femina.mk еве ова ми се отвара на секоја тема и морам да рефреширам 2/3 пати и се е ок, постоа кога одам на друга страна од темата истово па и пак рефреширање
Добро бе, само јас ли немам никакви проблеми ? Ниту со отворање на некоја тема, ниту со четот Спојлер А да не преминуваме ние случајно на нова платформа ?
Ништо не ми отвора, не знам веќе поќе шо да напрам, гледам дека не е само кај мене, одвај го напишав сево ова, со 100 рефреширања, одвајјј, ме полудва ова ситуација 3 дена со ред.. Нешто ново се прај? Шо е работата?
^ Јас сум моментално на Хром од компјутерот на брат ми. Вчера се уклучив и од мојот, исто на Хром, немав никакви проблеми.
Да не ти снемало нет? Бидејки јас сум на Гугл Хром и ми се појавува тоа, исто, само кога ќе ми снема интернет.Инаку , вообичаено не ми прави никакви проблеми Гугл Хром.
Горе лево имаш Контролен панел ќе одиш таму. Па во профил, од лево имаш Лични податоци, Потпис па слика на профилот. Ќе си избериш слика од компјутерот и готова си позз