Јас на фемина секогаш сум најавена,а имам забележано некогаш кога ке ја отворам,одјавена сум(јас не сум се одјавила).
Истиот проблем го имам со sweet-star. Вчера бев така одјавена ја пишувам лозинката и ми вика дека не ми е точна, а знам дека точно ја имам напишано. Пак денеска така ми направи и повторно морав да ја менувам. Во што е проблемот ?
имам едно прасање...сакам да прикаЧам слика на форумов,ама ми писува дека фајлот е многу голем,како да го намалам мозно ли е такво несто??
Како да напраам да не ми стасуват на емаил пораки за секој нов одговор во темите што имам пишувано и да го променам емаилот на фемина со којшто сум регистрирана ?
Зошто само ми се одјавува?? Си читам на пример и наеднаш немате дозвола,најавете се Што е проблемот? Нон стоп така ми прави.
Не бев сигурна каде да го прашам ова, но мислам дека тука е во ред. Кога пишувам мислење под аватарот нели ги пишува вкупно сите мислења, епа многу често ми се случува ќе напишам мислење и да не ми се променат вкупните мислења и така и кога ќе пишувам и по повеќе мислења по ред не се појавуваат. Досега имам напишено 120 и нешто мислења а пишува дека имам само 77. Зошто ?
Од кафе муабети и форумски игри не се бројат мислењата. Незнам дали има уште теми, ама во главно тоа е причината.
Овде имам грешка. hock: hock: hock: Не се бројат во форумски игри и кафе муабети. А вицовите се во подкатегорија насмевка, така да се бројат.
Сте заборавиле форумскиот часовник да го вратите 1 час поназад. Ова кој последен пишал на темиве и во колку часот е каша попара.
Веке 2-3 дена приметив дека неможам да цитирам некого. Само текстот ми се појави и одстраната quote. Што е проблемот?
некој ми го користи профилотт..последен одговор има на здравствени проблеми за ранички на матката...Богггг да чува,можам да сменам пасс?
Не сум баш сигурна дали е технички, но од пред неколку дена ми пишува дека имам 139 мислења, а овие дена сум страшно активна и мн. коментирам. Фала однапред