^Пробува да влезе на чет, затоа ја дава на листата, ама всушност не и се отвора четот и не може да чита.
Што е со временскава зона на форумов, одамна сум приметила не покажува точно, помислив мене да не не ми е наместено, ама по македонско време ми е, не знам што е проблемот?
А зошто мене мислењата не ми се поместуваат од 105? Веќе ден-два си стои така.. :/ edit само што се помести бројката на 106
Порано кога ќе стиснев на знаменцата горе се менуваше латиница-кирилица,сега кое и да е знаменце да го стиснам се латиница пишува,можам само со Шифт+Алт кога ќе стиснам да менувам латиница-кирилица!Дали можеби се во прашање некои вируси во мојот компјутер и дали треба да го носам компјутерот на мајстор за поправка?
Кога ќе ја отворам темата Македонските јавни фаци ме пренасочува на idividi.com претходно некој има оставено линк од таа страна и сеа никако неможам да ја отворам темата, дирекно ме пренасочува. Избришете го мислењето со линкот.
Од време на време кај известувањата за нови пораки горе, ми стои -1, но кога немам нова порака. До што може да биде?
Прати си сама на себе порака, би требало да се тргне тоа Инаку мислам дека тоа е така поради тоа што си прочитала некоја порака пред да ти стигне.
Хаха добра идеја, ама во меѓувреме ми пратија порака па се тргна. Инаку зар може да прочитам порака и пред да ми стигне?
Некој ти испратил порака ама се премислил и ја избришал пред да ја прочиташ. Тоа -1 ќе го снема кога ќе ти стигне нова порака.
зошто 2 лични пораки кои сум ги испратила стојат во полето се испракаат?не се испратени,значи?и што да направам ако е така?
Ме мрзеше да барам дали има ваква тема... Како да си ги смена lilypie тикерчињата не ми излегоа,сум заборавила?