Леле Пред да ја отворам категоријава немав таков проблем,тоа што неќе да се отвори темава сега на секоја втора тема ми се отвара.Да не качивме вируси ние од феминкава бе ?
И кај мене така се појавува на гугл хромот.Пробајте преку мозилата, за да може да ви се отвараат темите.
Ама нека се реши ова, зошто јас например немам Мозила. Имам само Гугл Хром! А дали ова е воопшто до сајтот или слично или е некој вирус?
Ами симни Мозила од нет, доколку можеш.Исто се појавува и кај мене, на теми, па дури и кај личните пораки ми се појави.Кога го отворив сајтот, не ми покажуваше ништо, само на форумот, се појави. А инаку, на други сајтови не се појавува, само тука.
Мозила и Хром никако во еден ист компјутер. Јас имам на мојот лап топ и сега ми кочи. И татко ми имаше на неговиот службен компјутер и требаше цел компјутер да се форматира.
Кај мене не кочи компјутеров од мозилата и гугл хромот.Затоа реков, за да може да ги отварате темите, преку мозила, бидејки на гугл хром, не отвара, дали тука, во кафе муабети, пораки, ми се појавува тоа. Инаку, ок, сакав да ви кажам само
Ми се случи истото и мене како и на вас... на секоја тема кога ја отварав се појавуваше истиот проблем а го користам Хром го имав и само него затоа што пред некој ден го форматирав лаптопот и си симнав Опера и сега сум уклучена преку неа и тоа го нема добро е Ви ја предлагам ОПЕРА како пребарувач
На темата среќен роденден ова ми се случи: Вау. Спојлер сама гифот го направив ако сакате и вие да правите, програмот се вика screencast-o-matic. Едит: Пак се уклучив на таа тема и пак иста прича....
Може ли некој од администраторите да ми објасни зошто не сака на емаил да ми стаса порака за активација на профилот . Значи сменив емаил и сега за да го актвивирам повторно не сака да стаса порака , милион пат и пробав. И ете сеа морав да прам нов профил , ама си го сакам стариот назад . ???????