Си симнала некој програм и сега вака ти се рекламира. Оди во unistall programs и ќе видиш дали имаш симнато нешто што во неговото име има реклами.
Моја другарка сака да се регистрира више поминаа 10 мин од кога проба може и 15 ама на емаилот и нема стасано никаква порака .. може да ми одговорите зошто ?
Не знам, нели има едно Обрати се кај администратор. Пробајте со тоа, мада не верувам дека ќе ви одговорат, ама сепак пробајте.
зошто кога ставам песна не ми ја пастира како јутуб-клипче такво во коцка, туку како линк (а не сум ставила вакво )
И кај мене истото се случува.Мислам дека тоa е поврзано со интернет-пребарувачот што го користиме. Jас користам Mozila Firefox.
Незнам дали е до пребарувачот ама и јас порано го имав тој проблем а сега го немам а не превземав ништо за тоа да го сменам едноставно само се среди незнам како а користам гугл хром
Јас google chrome Ваљда не треба на Експлорер да се префрламе? Ај може ќе ни се среди само како на Сагитариус...
И мене оваа ме мачеше но ми објаснија ќе се обидам да ви помогнам Значи нема врска до пребарувачот кога овде ќе постирате линк некогаш се појавува вака https://www.youtube.com/watch?v=1nP3XB7hrFo таа С буква што се појавува некогаш избиршете ја и објавете ,и ќе ви се појави во коцка Не ставајте го тоа Ме разбравте нештоо ?
Јас те сфатив. И се навратив на постираните песни и го видов тоа Ѕ, не сум го приметила претходно, штетниче мало Фала ти многу!
Зошто едвај успаев да се најавам? Значи си пишувам корисничко име и лозинка и ми пишува успешно се најавивте, но пак ми стои тоа ''најави си'' како да не сум најавена? Пробав многу пати и еве на крај едвај успеав.
Добро од вчера на секој половина час ми се појавува ова дали на друг му се случува ова или до мојов компјутер е