Ги имам избришано сите лични пораки,а кога ке ми стигне порака не можам да ја отворам ми ги појавува сите пораки и ми бара да избришам па да можам да ја отворам пораката. Во што е проблемот???
Вики, папката е преполне, односно е 100% полна и ти бара да ги избришеш пораките. За да ги извришеш треба да ги штиклираш оние кои не ти требаат. Потоа под личните пораки имаш правоаголниче во кие пишува Зачувај ги штиклираните, или така некако беше... до тоа правоаголниче има квадрат со стрелка надоле. Кликни на стрелката и ќе ти се појави опција Избриши ги маркираните. Кликни на таа опција и потоа кликни на двете стрелки од страна на тоа квадратче. Маркираните пораки ќе бидат избришани и можеш да ја прочиташ пораката кога ќе ја "ослободиш".
Одам на профил на една феминка, сакав да и пратам лична порака. И кога ќе стиснам на испрати пишува Бараните корисници не постојат.. Зошто? Како да и испратам?
Ми се случило, пробај да рефрешираш, или пак врати се на почетната на форумот и пробај да ја отвориш пак.
za-forumot/prasanje-za-forumot-t10089/2170.html Тука имаш одговор. Не ставај стави го [img] кодот. Кликни прво ...url вметни го меѓу img кодот. [img] url [img]
http://daisypath.com/ и избери си катеорија - Full Size Ticker - Next - избери си позадина - Next - избери си сликичка - избери како сакаш да одбројува - Next - Внеси детали - Nеxt - Избери PseudoHTML, UBBCode and BB Code - целиот код кој ќе ти излезе, директно стави го во потпис, и готово.
^ Веројатно е преполно. Избриши ги старите пораки и ќе се испратат, а непрочитаните ќе ти се достапни .
Зошто не ми пристигнува емаилот за активација? Неколку пати пробав повторно испраќање, но еве две недели веќе чекам...
Ај и ја да прашам : Зошто ми пишува дека трајно ми е забранет пристап на форумов од компјутерот ( ip адреса)?