Нема врска тоа што ќе ја тргнеш s на крај, пробај повторно цел линк копирај го, требит да излезе видеото, само што некогаш се појавува како видео, а некогаш како линк само.Порано така кога ставав видеа, излегуваше на тој начин.Пробај мор, ами и да е линк, нада страшно.
Ами ако не, па не мора цел линк, само пола линк копирај . Стварно, Elissa остај Блашка шо се зезат, не можи да не ти излегува видеото.Мора да се појави.
Зошто кога на форумот сум одјавена, на сајтот ми стои и никот и колку непрочитани пораки имам? Доаѓам на форумот пак проверувам, овде сум одјавена, таму не... средете го ова ретко го отворам сајтот и не можам по два пати да се одјавувам, и да се одјавувам и на сајтот некогаш ќе заборавам и така лесно може некој што случајно го користи истиот компјутер да ми влезе во профил
Дали мене компјутеров ми е на некои халуциногени дроги или и други мислењето во сдк ми го гледаат вака како на постиранава слика? Ако не е до мене, туку и кај други вака искача, онда ПРИЈАВУВАМ ТЕХНИЧКИ ПРОБЛЕМ.
Изгледа и мојов е на халуциногени дроги,Madam-A. Баш пред 10тина минути вака излезе и размислував дали да го пријавам ова овде.
И мене така ми излезе, ништо страшно, се побркува понекогаш, рефреширајте или пак вратете се на Форум, па повторно уклучете ја таа тема.
Не ни се наркомани компјутериве Anabelle.Amorette Don't worry Јас имав фрка направено Пробував со рефреширање ама не сакаше да се опраи и испадна дека ради што имав ставано неколку цитати, па и спојлери, за да ја скратам должината на постот, изгледа го преоптеретив коментарот и се помести страницата. Кога редактирав и ги тргнав спојлерите - се среди работата Еве, ако некој кога коментира има ваков проблем во иднина, да знае како да си го реши
И кај мене несака да излезе ко видео туку како линк излева што не пробав веке и на кој начин дури го најдов emed code и тоа несака со какво видео не пробав никое несака што е проблемов стварно незнам
За сите што имаат проблеми со видеата, објаснато е неколку пати уназад: Го бришете тоа S-то (што е на почетокот во https://www______ делот) и решен е проблемот.
Ne znam dali sum na pravo mesto,se izvinuvam za kirilica, no mn me interesira zosto profilot predhodniot na femina mi bese ukinat? Probuvav da vlezam ne mi davase pa morav da otvoram nov profil. Imeno razgledav i kolku sto pamtam ne sum navredila nikoj nitu nesto protiv pravilata na forumot sum napravila. BI vi zamolila dokolku ima nekoj administrator sto e so svoj profil da mi kazite kaj da se obratam?
Здраво , незнам дали прашањево ми е за тука , ама неможев да му најдам друга соодветна тема . Сакам да знам зошто не ми се бројат сите мислења . Кога ќе ги отворам има околу 50 незанам сега колку беа точно а кога ќе коментирам некаде пишува Број на мислења 20 и не ги брои новите мислења. Зошто ??