Во темата модни критики (за не толку храбри феминки) мислењето на Марама на страна 1823 не ми отвара и имаше и други на претходните страни и во темата Смешни слики. Мислам дека на другите се отвараат затоа што гледам дека ја коментираат сликата..
јас колку што знам некогаш само не се отвараат оние што ги копираме со урл од други страни. Кој видел-видел.
Тоа мислење на Марама јас го видов и беше во ред сликата, ама после се тргна. Ист случај со една моја слика. Во ова мислење: Спојлер Првата слика ми е прикачена и се гледа (вака цитирана не, еве линк до мислењето, таму се гледа), втората слика ми е копирана од интернет и исто така се гледа, ама пред месец-два не се гледаше Еве сега приметив дека се гледа. Вака изгледаше: И знаев зошто. Начинот на кој ја ископирав веќе не беше возможен (и се’ уште не е). Но сега ја има. Ништо не разбирам. Е сега, не знам за Марама зошто прикачената слика не и’ се гледа. Можеби ја има избришано на компјутер, ама сепак не верувам дека е за тоа.
Ја видов и јас рекламата којашто постојано се појавува од страна на страната на Фемина,исто и пред некој ден на телевизија ја гледав.Мислам дека треба да се воведе,ако веќе нема,некоја опција за пријавување на непристојни и други реклами коишто не ни се допаѓаат на страната.
^Не е тоа ниту до форумот ниту до сајтот. Или е нешто што си инсталирала, нешто без врска се симнало, или е некое вирусче. Како и да е, адблок си помага.
Ова и кај мене се случуваше пред некој ден преку Гугл Хром и тоа само на Фемина, и на сајтот и на форумот... инсталирав адблок плус уште тогаш и престана, ама проверете си , нешто не е во ред, не може да е до нас ако повеќе го имаме истиот проблем
Мислам дека тоа не е работата до Фемина сајтот, бидејќи и мене еднаш ми се појавуваа тие реклами, кога ја отворав Фемина, но и кога ќе отворев некој др. сајт како Toчка и Мотика, така да мислам дека не е ова до Фемина
Зошто мене често пати ми се покажува дека сум одјавена а не сум ? Најавена сум ,отворам тема и ми вика за да продолжам да разгледувам да се најавам ?
Незнам оти на темата Форумски игри неможам да лајкнувам ниедно мислење,дали е тоа така направено или има нешто проблем?
Леле да мене ми искачаа несоодветни Сега ќе го инсталирам тоа А да прашам зошто кога стискам некаде на форумов ми искачаат некои прозорци со Win Cash не знам што