Кога одам да видам кој ми дал ѕвездички,на едно мислење пишува дека немам дозвола да ја читам категоријата Оти тоа така?
И на мене ми се појавуваа ама баш сега видов дека не сум единсвена и веднаш го инсталирав Adblock и сега се е во ред.
zdravo ,nova sum na forumov ,ke mozete li da mi kazete dali mozam da go promenam korisnickoto ime i datumot na raganje?blagodaram
Корисничкото име не, а датумот на раѓање да За датумот на раѓање ќе идеш контролен панел, па потоа профил
Зошто кога одам во Прилагодувања и потоа во првото „Глобални прилаодувања“ и во прашањето „Известиме ако некој и даде ѕвездичка“ стегам на ДА (иако пред тоа беше ставено на НЕ) и потоа стегам долу на Испрати и кога се враќам назад повторно е преместено на НЕ. Пробав повеќе пати но несака да застани на да . Ве молам помогнете.
На твојата профилна страна, долу лево имаш Рејтинг , односно Добиени/Дадени ѕвездички. Но, само првите 100 ќе можеш да ги видиш (Отвори/затвори го списокот). За тоа дали некој ти одговорил на прашањето ќе си ја следиш и посетуваш темата во која си го поставила прашањето.
Имаш толку мислења колку што пишува на профилот.Мислењата во категориите Кафе-муабети и Форумски игри не се бројат.
Мислењата во Кафе-муабети и во Форумски игри не се бројат,затоа се покажува дека имаш 18 мислења,а не 30.
Може ли да ми кажете оти ова вака ми стои овде веќе подолго време?Пораките не се испратиле или нешто друго е проблемот