Добро, мене се на форумов и на сајтот ми кочи. Не се ни отвора, едвај по сто пати кликање. А другите сајтови веднаш ми се отвораат. До што е проблемот тука?
Вчера, во периодот од 16 до 20 часот имаше повремени проблеми во дата центарот каде што се наоѓа нашиот сервер. Но, сега сè е во ред и воопшто не би требало да се отвораат бавно страниците. Барем од кај мене е ОК. Кај вас сè уште е бавно?
И кај мене, и мислев дека е до нетот, ама сите други страни без проблем ми ги отвара. едит, подобро е.
Билке во ред е сега, другиот ден само од себе си се среди Не беа во спам, не знам што беше проблемот, ама сега е ок, си ги следам темите = ми хепи
Кај мене од 20:00 до 00:00 часот не се отвараше воопшто Фемина, ми велеше дека таков сајт не постои. А кај другарка ми се се отвараше..
Јас вчера во 23.30 воопшто не можев да ја отворам страната на Фемина, ни почетната не ја отвараше, на пребарување ја наоѓа Фемина, но потоа не може да се поврзе . Денес е добро, само што заостанувам со материјалот, сега имам многу за читање
Да не знае некој зашто не можам да си сменам слика/аватар..? Уште од вчера пробував и сеуште не сака, кога ќе кликнам испрати, за да ми се смени сликата само ми се брише тоа што сум ја поставила сликата.. Незнам како да ви објаснам. Да не е нешто проблемот во пребарувачот или..?