Зошто кога пишам ЛП мнооооогу време ми стои во сандачето „се испраќаат“... што значи тоа уствари и колку време отприлика таму стојат пред да се пратат..? дали има некои дополнителни работи кои би требало да ги знам околу тоа? Фала
Се испраќаат значи дека личноста до која е испратена пораката сеуште ја нема прочитано. Кога ќе ја прочита, автоматски ќе се премести во Испратени пораки.
На 916-та страна од СДК не можам да испратам мислење, ко деформирано ми излегува, а имам сретнато во други теми исто такви прелеани мислења. Средете си го ова.
Сакав да пишувам порака на една членка, но ова ми пишува.. Some users couldn’t be added as they have disabled private message receipt. Зошто е ова вака?
^ Сигурно знаеш како се праќаат, да не ти солам памет за џабе Види да не не си напишала наслов или нешто слично. Не гледам причина да не се праќаат, освен ако грешката е кај фемина. Или пробај вака, каде што е мислењето на некој член, од страна има квадратче со ЛП, стисни таму, па смени го текстот, можеби ќе успее од тука. Пробај сега мене прати ми ако сакаш и ќе видиме. А ако до сега праќаше од овде, тогаш оди кај членот, на: испрати лична порака.
Во врска со видеата... јас постирав две, не ставив ни урл код, нема ни s на крајот од тоа http и пак се појавуваат како линкови. Ќе се цитирам тука значи или некогаш стварно нема начин (мислам дека е поради должината на адресата), или нека ме просветли некој од тие што тврдите спротивно зашто не сакам вака како линкови да ми излегуваат...