Прикачи фајл->choose file->(незнам сега како ќе ти излезе според телефонот, мене ми е документи па потоа во галерија)
А, па ако е така, и од порано имаше таква опција на телефоните. На мојот таква опција немав зошто е поуназадена андроид верзија, а на овие понапредниве, поновиве верзии имаше да се одбере, можеше и да се сликне, па фајлот да се прикачи.
Е сега има да прашуваме и прашуваме. Форумов ми се чини има многу повеќе недостатоци сега отколку предноси. Едит: И зошто ги тргнале цветчињата? Колку и да не ни беше гајле какво ќе имаа тие се заштитно знакче, а не глупостите како истакнат член што ги има насекаде.Ќ Кој го правел дизајнот бре, не оди црвено со розово, едвај се гледа кога ќе стигне известување или ЛП. Зошто сте ги смениле имињата бре? Од каде овие разговори, дискусии, пораки. Се знае: ЛП, теми, мислења. Зошто бре? И зошто ми стига известување за нови мислења на секоја тема. Знам како да го сменам тоа, ама има илјадници теми, треба на сите да го кликнувам тоа. Да ви кажам, ништо не сте направиле. Форумов се претвори во една розова Кајгана. (Кајгана дури и во буквална смисла, баш Кајгана)
^^ Кога ќе кликнеш на барај имаш опција да штиклираш барај само во оваа тема, подоле имаш и Повеќе, има секакви опции за пребарување. Чет ќе има, се разботи на него, исто ќе се среди и со кирилицата. Треба малку трпение само, промената е огромна, ќе се среди сè деновиве.
Има. Јас ја знам само оваа, веројатно има и други: Одиш на некоја тема и горе десно има „Не ја надгледувај повеќе темата“ или така некако. Кликни на тоа па на Опции или Повеќе мислам и ќе имаш за штиклирање, ќе си видиш де.
@imelda @Daleron спојлерот се наоѓа од смајлињата 4тото иконче, вметни кај што стои, кога ќе го кликнеш има цитат, спојлер...
Далерон, не го ставај проба во тоа празното што ги го дава кога ќе кникнеп спојлер, оставиго празно. Само стисни продолжи. Спојлер Проба