Јас би сакала да ги замолам модераторите, да ги избришат моите дупли мислења од темата трето тромесечие бременост, ќе речете што ти сама не бришеш, пц то ме зеза а и на тел никако да успеам. По грешка ми се праат дупли. Фала однапред.
Михајло кажа што е работата. Тоа се случува најчесто во СП. Им стигало само на првите 5 тагнати, за да немало спамирање.
Зошто повеќе ја нема опцијата Најави се? Зошто ја нема повеќе опцијата Најави се? Неможам да ја користам апликацијата за Плодни денови и други работи.
Можеш да се најавиш на форумот само, не се наоѓа опцијата на почетната страна веќе, како што беше претходно, откако ќе се најавиш на форумот, автоматски ќе можеш да ја користиш апликацијата
^правилата кажуваат дека бришење на корисничкото име е невозможно, доколку сакаш профилот повеќе да не е активен, едноставно не го користи.
http://forum.femina.mk/help/terms Ако не се согласуваш со овие услови, те молиме да не се регистрираш на форумот и да не ја користиш нашата услуга. Ако сакаш да го затвориш својот профил, те молиме контактирај нѐ. Го прочитав ова, и за тоа прашав
КОја е прилината што и покрај тоа што следам некои профили кога ќе кликнам да видам нови мислења од тој член ми се појавува ова известување Фемина Форум - Грешка Овој член има ограничување за тоа кој може да го гледа целиот негов профил. Еве конкретно @sesilija , и покрај тоа што ја следам никако не можам да и ги читам мислењата.
Причината е тоа што некои членови ставиле забрана за тоа другите да им ги гледаат сите мислења на профилот без разлика дали ги следат или не.
Кога се пуштате преку компјутер, ви ги покажува коментарите под статиите на сајтот? Од мобилен ми ги покажува, ама од компјутер врти тоа load до бескрај
Женски ај да ве прашам,како можам сега да и пратам порака на некоја членка,ја нема опцијата приватни пораки или јас не ја гледам?
Можеш да пратиш лп, само ќе одиш на разговори, тоа го има на твојот профил, најгоре од десна страна, кај што ти го пишува името, односно никот, ко ќе кликнеш на него ти дава податоци, како за известувања, лајкови ( допаѓања) и сл., таму имаш и едно разговори, тоа ти е всушност лп
Најавена сум на форумот, ама откако одам на почетната за да отворам плодни денови, стои дека не сум логирана. Help?
Веројатно овие прашања не се за тука но бидејќи сум нова можеби ќе ми простите 1. Дали можам никнејмот/името да си го сменам? 2. Како да избришам мислење што сум го пишала? Благодарност однапред.
Ne se grizi ti prostuvame. Da moze da go smenis niknejmnot so pomos na administratorot na femina, no ne bi ti preporacala, bas imas simpaticen niknejm. Mislenjeto moze da go izbrises dole pod tekstot na kopceto 'izbrisi'. No nemoras ni toa da go pravis, femina e kreirana so cel site da mozat slobodno da izrazat svojot stav i da se razviva demokratijata megju zenite vo makedonija.
1. Корисничкото име не може да се смени. 2. Мислење може да избришеш само половина час откако си го испратила, на Избриши