1. Колку си грешка, секогаш ние мораме да чистиме по тебе. Корисничкото име не може да се смени. 2. Мислењето може да се избрише само 30 минути откако ќе биде испратено. Те молам во иднина пишувај информации за кои си сигурна дека ги знаеш.
Доколку ова се однесуваше за моите прашања - сепак беа само прашања Не сум помислила да сменам ниту да избришам нешто, само ме интересираше за во иднина.
Уште едно прашање имам доколку не е проблем. Дали и како би можела да го избришам профилов доколку сакам во иднина?
@femina90 сега го гледам прашањето, сега само што се вклучив на форумот, тогаш кога го пишав тоа, можев да видам за хороскопот, пример, а си бев најавена на форумот, а сега иако сум на форумот најавена, не ми го покажува хороскопот на почетната.Би требало автоматски да се појавува, како тогаш што ми се појави, ама еве сега не се појавува така.
Е, мене ми го покажува хороскопот не дека ми погодува, ама пишав пост и да го пратам отиде јабана Зошто бе ми се одјавува феминава без да се одјави озбилна жена
Еве кај мене го немет хороскопот, до пред некое време го имаше, иако се најавував на форумот, сеа го немет.Инаку и мене ме одјавува, само, ако не разгледувам да речам 15 минути, пример, отприлика.
Знам дека е глупаво прашањето ама... Зошто кога ја отварам темата Специјален поздрав почнува компјутерот да ми кочиии? Е сега немаше да го прашам ова да не ми се случува истото и со мобилниот ....постојано ми излегува од апликацијата и морам пак од почеток...И тоа само на оваа тема. Кога сум на другите се е во ред. Некој друг да има сличен проблем? Или, само кај мене е вака?
Можно е да кочи од линкови, кои имаат вирус, ако немаш антивирус, па затоа да ти кочи, чим ти се појавува така само на одредена тема, а не и на други.Сега, кај мене се активира антивирусот, доколку има некој линк со вирус, скока антивирусот ко попарен.
Зошто не ми стигнуваат нотификации кога немој ме тагира во мислење? И како да пребарам ако некој ме спомнал некаде? - На пример да не листам милион и едно мислење у Специјален поздрав, пошто 5 пати до сега гледам дека ме тагнале за поздрав, а мене не ми стигнало никаква нотификација... Пробав кај она со срчот што пише барај, ама ми дава некои стари мислења помешани.
Јас вака правам-На срчот си го пишувам никот и во опции кликам Подреди по: Најнови. И ти испаѓа се по ред како на старата платформа .
Ако повеќе од 5 члена се тагнати во исти пост, мислам дека стигнува нотификација само до првите 5, а на другите не. Да не е тоа во прашање...?
И кај мене е исто.Јас сега проверив.Мислам дека се е до новата надградба на форумот и на сајтот на Фемина и дека не се работи за некои вируси на интернет што се појавуваат,така што не е ништо страшно.
pretpostavuvam deka zaradi spam linkovite google ja ima obelezano femina kako nebezbeden sajt Спојлер: Advisory provided by Google Safe Browsing Diagnostic page for forum.femina.mk/posts What is the current listing status for forum.femina.mk/posts? This site is not currently listed as suspicious. Part of this site was listed for suspicious activity 1 time(s) over the past 90 days. What happened when Google visited this site? Of the 189 pages we tested on the site over the past 90 days, 14 page(s) resulted in malicious software being downloaded and installed without user consent. The last time Google visited this site was on 2015-02-01, and the last time suspicious content was found on this site was on 2015-02-01. Malicious software includes 208 trojan(s). Malicious software is hosted on 1 domain(s), including... This site was hosted on 1 network(s) including AS16333 (ONNET-AS-OWN). Has this site acted as an intermediary resulting in further distribution of malware? Over the past 90 days, forum.femina.mk/posts did not appear to function as an intermediary for the infection of any sites. Has this site hosted malware? No, this site has not hosted malicious software over the past 90 days. Next steps: Return to the previous page. If you are the owner of this web site, you can request a review of your site using Google Webmaster Tools. More information about the review process is available in Google's Webmaster Help Center. https://safebrowsing.google.com/saf...US&site=http://forum.femina.mk/posts/2316744/
И јас од Google Chrome не можам да отворам ниту една тема на форумов, сите ми ги обележува како вирусоидни. Некое чаре зошто го мразам Explorer-ов?