ожеби не е за овде прашањето. Пробав да го уклучам е-маилот и ми се појавува ова Try entering your Microsoft account again. We don't recognize this one. Овде сум преку тоа мсн и на фб.. Помош?
Зошто и покрај тоа што веќе сум ставила лајк, ми се губат постојано ? Еве во темана за натпреварот на фотографии ќе ставам лајк, па кога ќе отворам по извесно време, ми ги нема под сликите ? Магија ли е, што ли е ?
Си го заборвив пасс, а и пасс на маилот оставен тука. Нема шанси да ми текне кој беше. Запамтена ми е на овој комп, ама кај да е ќе цркне, не го бива. Како да си најдам/сменам пасс? Помош? @RainBow ?
За да смениш лозинка мора прво да ја знаеш старата. Ќе влезеш во твојот профил и во менито од лева страна најдолу има опција Лозинка. Штом ти е зачувана можеш да ја видиш. Ако си на мозила следи ги овие чекори. Ако си на хром овие. Ако нешто не ја бидува работата пиши ми порака.
За сите известувања што ги добивам на форумов, ми стига меил. Како да го средам ова? Да не ми стигаат меилови за известувањата?
Стисни на твојот ник кај што ти пишува и од лева страна има:Приватност,Прилагодувања,Известувања,таму можеп да средиш да не ти стигаат повеќе известувања на меил за известувањата што ги добиваш на форумот.
Не можам да испратам пост во темата за тие околу 40, ми пишува дека имам превише симболи. Пробав се одјавив, најавив, пробав и од друг уред, не сака и не сака, изгледа сака да ми каже да си ги гледам децата и куќата и да не седам на форумот, да оладам малку.
И јас прашував за истото, сакав да го сменам на Конта тикерот и не можев, тикерите ми стојат од стариот форум мислам, изгледа на новиот не може да се стават повеќе од еден тикер ако знае некој решение за ово нека сподели.
минатиот пат кога се логирав пишуваше пораки: 8 Сега пишува 9. А ништо не можам да видам. нема ни нотификација.
како не, сега ми стигна порака од danko.29 дали сум сакала да го гледам како свршува на камера (скриншотот имам проблем да го аплоадирам) и се смена бројката на 10
И јас исто како битер не можам да пракам постови ми вика дека има премногу симболи а нема.Што е проблемот?
Јас не можам да пишам во Специјален поздрав, ми вика дека имам над 1000 симболи а пишам само 2-3 збора и 3-4 симболи.. Чаре?
зошто во специјален поздрав стално ми вика Настана следнава грешка: Внеси порака која не содржи повеќе од 10000 симболи. а и предходно исто слики сум ставала и зборови и незнам што