Технички проблеми

Дискусија во 'За форумот' започната од bilkata, 9 август 2010.

1. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    ^ Не, едноставно, не го употребувај повеќе акаунтот. Тоа стои и во правилата на форумот.

2. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Еве дел од правилата:

3. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Не знам ни прашањево кај да го ставам ај нема врска значи вака ... Вчера на темата Фудбалски Натпревари постирав видео ама сега го нема и пишува немате дозвола за оваа категорија ? :^) Да не се навреди Балотели сигурно тој пратил врски да го тргнете ? :D :D :D а сега сериозно зошто ?

4. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Штом пишува така, мислењето е избришано. :)

5. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Ким јас пак како телетабис а зошто ? Не беше некое непримерно или било што да не прекршив некое правило ? пу пу далеку било :lol: :lol: :lol: ?

6. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Венди, не знам не сум задолжена за таа категорија. Еве што пишува во правилата :)

7. Zlatusko

Zlatusko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    738
    Една недела со ред секој ден имам проблеми со лозинката. Направено ми е директно да ми влегува, да не ме одлогира се додека сама не се одлогирам, и пред недела дена влегувам во форумот ми вика погрешна лозинка. Ми пуштија нова од фемина, и одма влегов во профил и си ја сменав си напишав моја. Наредното влегување, пак истото. Намерно се одјавив и пак се логирав, да ја пробам мојата лозинка си функционираше. Другиот ден пак се логирам, пак истото ми се случува. Еве веќе 5-6 пати пријавувам да ми пуштат нова лозинка. Хелп енибади???

8. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Златушко додека ја пишуваш провери да не ти е приклучен Caps Lock, зошто пишуваш со големи букви и така и да ти е точно напишана не ја прифаќа, исто провери да не ја пишуваш лозинката со македонска поддршка.
    Мене често пати ми се случуваат и двата случаеви и се чудам, ама одма ми текнува .

9. Zlatusko

Zlatusko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    738
    Не е до Caps Lock работата и мене тоа прво ми паѓа на ум. Ама ова се случува цела недела, еве и сега бев логирана, ама не чепкав ништо на фемина неколку часови, и само ме одлогирало. И пак истото, пак си зедов нова лозинка. Да беше еднаш-два пати ај да речам моја непретпазливост, ама бидејќи е подолго време баш внимавам посебно на секоја буква.

10. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    384
    Prvo se izvinuvam za latinica, ne saka da mi se vkluchi kirilica.

I mene ist problem kako Zlatusko...nisto ne cepkam po Femina i posle nekoe vreme samo me odlogira i ja smeniv pass i pak isto :^)

11. bilkata

bilkata Администратор

Се зачлени на:
    4 октомври 2008
    Пораки:
    349
    Допаѓања:
    1.683
    Zlatusko и Queen.S, каде се обидувате да се најавите? Директно на форумов или преку почетната страница на сајтот?

12. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Мене пак нон стоп ме одлогирува. Кога ќе се уклучам на фемина си го пишувам корисничкото име па после лозинката и ми се појавува invalid token одам бек и сум си логирана. Зошто така?

13. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.226
    Допаѓања:
    67.732
    Може два пати си стиснала на лог ин. Мене обично затоа така ми покажува.

14. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    Јас цело време си стојам најавена, никогаш не стискам одјави се и немам проблем. :)

15. Strumfeta93

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    И јас до сега не се одлогирував, во последно време вака ми прави, а дека двапати кликнувам не верувам.

16. Strumfeta93

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Ми поминало времето за редактирање. Ете го затворив пребарувачот на 5минути и ме одлогирало.

17. white.kitten

white.kitten Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    207
    Допаѓања:
    76
    и мене вака ми правис :worried:

18. Zlatusko

Zlatusko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    738
    Директно на форумот и еве пак ми се случи истото. Само овој пат влегов во мејлот и пробав со привремената лозинка што ми ја дадовте и влегов. Значи не ми ја регистрира мојата лозинка што ќе ја напишам. Кога ќе ми дадете лозинка, влегувам и одма пишувам моја лозинка и ми пишува "Вашиот профил е успешно ажуриран" се до следното логирање кога не ми ја прифаќа новата лозинка, а се влегува со лозинката што сте ми ја испратиле на мејл.

19. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    384
    Pak ne saka da mi se vkluci kirilica, ne znam do sto e problemov :?:

Иначе ( сега сака сама ми се вклучи :fubar: ) Иначе Билче ја не се ни одјавувам така ми е наместено.Значи ми стои додека ми е исклучен пц а кога сум вклучена а не чепкам ништо само ме одјавува веќе некое време може 1 месец има...Еве сега сменив пас исто не сакаше првин да ми го прифати, ми пишуваше вашиот профил е успешно ажуриран и после морав да се најавувам на стара лозинка...ама послеми го прифати новиот пас. Еве сега моментално на форум сум најавена а на почетна не :^)

20. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    И мене исто.. Кога се ставам на почетна страница не сум логирана, а вака на форум сум.. :?: