Зошто тешко ми се отвара форумов ..Кога менувам страни да прочитам во темите ми пишува the page is not avalible..
Јас имам проблем од телефонне можам да влезам на форумов, значи кога го користам интернетот од мрежата не влегува на форумов, а кога се уклучувам од ви фи влегува.... што може да биде?
Ви благодариме за коментарите. Се работи на отстранување на техничките проблеми. Уште денес и утре може да има повремени прекини, па потоа очекуваме сè да биде во најдобар ред.
И мене час ми работи, час не ова со прикачувањето на видео линкови. Па и нешто споро ми се отвора форумов.
Од прееска пробувам да пишам пост во Честитки и ми покажува дека не може да се прати бидејќи има повеќе од 10000 знаци... со слика беше, ај викав до линкот нешто не е во ред па ставив друга, па и од имгур ја стаив, ете и ја избришав сеа и буквално на пост од само една реченица ми го покажува ова. Што е работата?
Јас пак, од мобилен отворав тема ама ми се притисна грешна категорија. Како можам да ја избришам темата? Резил
Недела ипол не можам да гледам фотографии, ниту да прикачувам, ниту да лајкнувам. Си врти си врти и накрај се блокира цела фемина, некое време отпосле не се отвора. Нучна фантастика е еднаш во ден а веќе ни толку да ми отвори се нај океј. Не е до интернетот, до фемина е бидејки се друго ми отвора што се случува?!
И кај мене е истиот проблем, ќе отвори една тема и после ако сакам да свртам страна назад или напред се блокира....
Некогаш ми се случва ова од компјутер, ама претежно од телефон - кога отворам тема не ми дава: И ме враќа скроз на првото мислење и нит знам кај сум закочила, на која страна и не стои: Ова обично од компјутер ми е исправно и океј, многу ретко ми прај проблеми, ама од телефон последната недела-две почна мн често вака да ми прај, а порано не ми праеше така.
Кај мене се стаблизира со ознаките еден период, сега пак си се бркам по темите ако се најдам - арно, кај шо сум означена. Веќе срам ме фати да се жалам за ова
И кај мене беше така вчера, денес си е се нормално. Воедно и кога стискав ми се допаѓа ми се јавуваше :- Дали сте сигурни дека ви се допаѓа мислењето?
Sto se slucuva so forumov? 3 pati vo rok od 10 saati nemozam da dojdam do sajtot/forumot.Se nerviram.Nemozam da tagnuvam clenovi vo mislenja,da se isprati mislenjeto treba nekoja minuta.Da,otvoram nekoja tema ako sakam da procitam neso vreme treba.Moze da,vidite sto se desava?Stavan tocna lozinka od pc ne me uklucuva od tel ke uklucuva..epten hetrpeliva sum i se nerviram.Preoptovareno e,samo se otvaraat novi temi moze da e od toa?