Sto se slucuva so forumov? 3 pati vo rok od 10 saati nemozam da dojdam do sajtot/forumot.Se nerviram.Nemozam da tagnuvam clenovi vo mislenja,da se isprati mislenjeto treba nekoja minuta.Da,otvoram nekoja tema ako sakam da procitam neso vreme treba.Moze da,vidite sto se desava?Stavam tocna lozinka od pc ne me uklucuva od tel ke uklucuva..epten netrpeliva sum i se nerviram.Preoptovareno e,samo se otvaraat novi temi moze da e od toa?
@Feminka22 јас дури сега можам да влезам на форумов од вчера околу 8-9 неможев да влезам се до сега. За сега означувањето е океј, постирањето ќе видам сега, нови мислења океј ми ги вади па ќе видиме за друго ...
Sakav vo temata specijalen pozdrav da tagnam dve clenki nemozev.Vcera mi vika nemozes da vlezes na forumot mislev banirana sum strav me fati.Mnogu se iznervirav nemozev da vlezam da forumov.Ke kaze nekoj moderatorite sto se slucuva?Edno mislenje se praka 5minuti
@Feminka22 сега видов се останато ми е океј, само шо не ми го вадеше форумо и општо сајтот валиден од вчера во 9 до сега пред 30тина мин. Ама тоа е ... сигурно некој лош баг.
Се случувало ова де, не се нервирајте. Еве сега е во ред. И не е од преоптовареност и отворање нови теми.
Otvori se forum, ili so sila ke bides otvoren. Ja koga mi kocit I nekjit da se otvorit - ova mu go kazuvam I se e kako podmackano. SVe otvarat. Probajte I vie, nema da zazalite
Незнам дали сум на точно место ама решив тука да ви се обратам. Дали некој од вас знае како можам да го прекинам доаѓањето на известувањата од форумов на мојот email? Јас штракав по прилагодувањата и све отштиклирав во врска со емајлот ама џабе :/ . **Фала ви однапред
Знае ли некој да ми каже зошто не можам во потписот да ставам две тикерчиња? Гледам многу потписи со две, па и три, а мене ми дозволува да ставам само еден. Дури се обидов да ставам две минијатурни, и така не бива.
Кликни на твојот ник и потоа на лични податоци. Во просторот за одговор можеш да ставиш повеќе од еден тикер.
И тикерите ќе бидат така видливи во просторот наменет за потпис? На местото каде треба да напишам порака за статус, веќе имам пишана порака, но таа не оди во полето за потпис.
Ќе се гледаат тикерите. Еден период и јас имав тикери и баш таму ги ставив. Си пишува дека можеш да користиш BB кодови.
Јас ставав тикери преку овие линкови http://lilypie.com/ и http://daisypath.com/. Тикерите се гледаа.
Се обидов со тикери од http://lilypie.com/ но не ми успеа. Сепак ти благодарам за обидот да ми помогнеш.
Од кога ја сменија платформата само еден тикер прифаќа, повеќе не, еве и јас сакав да ги сменам ама повеќе од еден не ми прифати па ги оставив трите така како што беа.
И јас не можев да се уклучам на форумов. Пробував ми покажуваше не точна лозинка , па пробав со нова и од форумов ми пратија на меил нова лозинка и тоа некоја бош што само ја копирав и така се уклучив едвај. И јас помислив дека сум банирана.
И јас имав претходен профил, не можев да се вклучам, мислев дека сум банирана и после три години, кога веќе нов профил направив, пак успеав да се вклучам од стариот Имало Господ!
Зошто во темата за последен гледан филм неможам да постирам. И без да ставам слика пак ми вика Настана следнава грешка: Внеси порака која не содржи повеќе од 10000 симболи. - иако само 20 букви имам напишано. Ова неколку пати до сега ми се има покажано.