^A deka edvaj ponekogas funkcionira forumov, mnogu ni koci I sl. na koj da se pozalime? -.- I trgnete ja reklamata!!
Edno prasanje, sum si ja zaboravila lozinkata i sega osven na mob nemozam da se logiran na kompjuter a za da ja smenam mi ja bara starata. Kade da se obratam?
Dobienite poraki gi brisam so :Napusti gi razgovorite.No koga ke mi stigne nova lp izleguvaat pak site i toa iritira..Kade gresam so brisenjeto ? Vtoro prasanje:Kako se stavase spojler?
Ve molime ne ja trgajte reklamata posto, edvaj se naviknavme da ni e spor forumov I da si igrat so nas,klikas edno otvara drugo.
Ќе кликнеш на Напушти го разговорот и потоа на Игнорирај ги идните пораки. Нема да ги добиеш истите поарки. За да ставиш спојлер ќе кликнеш на полето што е до полето за ставање на видео линк и потоа кликнуваш на спојлер.
Mislev samo mene mi se slucuva.Klikam edno iskaca Melem stiskam drugo iskaca Melem.Stvarno nema smisla.Dur da se otvori celata strana..Sfativme deka Melem se najdobri ok e.
Зошто на профилот ми пишува дека имам 30 мислења а реално имам 45 (во профилот во последни активности) ?
Од кафе муабети темата мислам дека не се бројат мислењата. Инаку зошто не ми стигнуваат нотификации за нови одговори на некои теми?