Во однос на означувањето - повеќе пати случајно сум приметила дека некој ме означил во некоја тема, а мене не ми стигнало известување Да напоменам дека немало други означени во мислењето, значи не е до тоа дека само на првите 5 им стигнува известување. Само мене ми се случува ова? Извинување до оние на кои не сум им одговорила, а ме означиле во некоја тема (ако има такви)
Јас приметив дека известувањето не стига ако членот го тагирам (дури и еден) во редактиран пост. Мада се случувало на неколку пати да не ми стигне некоја нотификација ни мене, само не знам дали ме тагирале отпосле или едноставно се случило.
Значи ваква глупост ми се случува по 100ти пат, денес на четот а веќе 50 пати на форумов.. Сред пишување ме одјавува.. Чаре?
Сакам да се најавам на фемина на компјутер, кога ке напишам име и лозинка и најави ќе стиснам ми излегува КОЛАЧИЊАТА СЕ НЕОПХОДНИ ЗА ДА СЕ НАЈАВИШ НА ФОРУМОТ. Нема да можеш да се најавиш додека не ги прифатиш. Хелп ?
Треба да ја отвориш последната нотификација за да ти стигнуват другите.. оти не можи нонстоп да ти стигнуват, а ти да не ги прегледуваш..
Не е техничка грешка ама незнам кај да прашам а неможан ни нагоре да најдам, ако неам приметено извинете ама сакам да го сменам никот а неможам да најдам каде и како да го сменам ?