Исто и кај мене ептен споро го отвара сајтот т.е. форумот башка и дознав каков веб сервер користат охоооо сега полесно е за хакирање! Се зезам нема да пристапам кон такви илегални дејанија. Faithfully yours, nginx Па и не си баш faithful кога паѓаш, серверу еден! Ај верувам ќе се среди за брзо.
Добро ова само кај мене не отвараше, и кочеше фемина сега или и кај другите. Што е проблемов што само кочи аман више
Дечки ви паѓа Пак ли треба две години да чекаме за нова платформа, зашто изглеа слабо нешто и оваа Прими ме, ја че го среда
И на длабоко!!! Ми се чини дека фемина ни дава deepthroat на сите со овие проблеми и сакале нејќеле го примаме... проблемот разбираш. @kravce ај тебе ти е лесно ќе си пасеш травче, но ние што да правиме освен да чекаме да се среди форумот сам од себе? Just kidding. Take it easy & slowly.
@Mr.Awesome поштовани господине каде видовте на овие снегови, леснотија во тоа да се пасе трева? Зима сено се јаде
Ете видиш дека стварно си @kravce. Си знаеш што и како зависно од годишни времиња. Точно, згрешив. Кај има сега трева во овие зимски и минусни температури. Се` е заледено. Но, кој си штедел и собирал трева додека било пролет и лето сега си нема гајле. Туку да не сум офтопик, има технички проблем, да.
Сакам да прашам зашто не ми ја отвара темата вашите моментални чуства преку слика??? Ми го дава ова Фемина Форум - Грешка Немаш дозвола за да ја прегледуваш оваа страница или да го извршиш ова дејствие.
Neznam zosto nema raspolozeni za razgovor mnogu retko dobivam mislenja za nekoja tema. Mozi ne vi se razgovara i ne vi se dopaga mojot profil.
Кога ќе го видиш известувањето, а нема да ја отвориш темата којашто ја надгледуваш, нема да добиеш ново известување за истата тема, сè додека не ја отвориш темата.