зошто кога се обидувам да се најавам од телефон не ми ја прифаќа лозинката со која од на ком се најавувам без проблем?
Не знам дали е кај сите така ама кај мене во темата Феминско Младинско Ќоше не можам да пишам мислење, ми вика дека настанала грешка и да внесам порака која не содржи повеќе од 10000 симболи, а врска нема нема многу стикерчиња, до кај мене е нешто или до форумот е?
Претходно да, последниов месец зашто не добивав известувања гарант ми фалеше некое мислење. Сега ја прочешлав цела одново. Денес ми стигаат известувања
Зошто цел ден не можам да прикачам слика од телефон? Секогаш на ист начин ги прикачувам, сега пробав неколу пати никако несака да се прикачи, чекам чекам само врти горе десно
Не знам тогаш од што би можело да е. Мене ми се случувало вака ама причина слаб интернет, затоа реков...
@RainBow Имам проблем со профилот. Неможам да се логирам никако, пишував пасворд, и цело време погрешна лозинка. И сега ми пишува дека профилот ми е заклучен поради неуспешни обиди да се логирам, а не сум менувала пасворд. Инаку @iloveyou29 сум.
Настана следнава грешка: The search could not be completed. Please try again later. Ова ми покажува кога ќе кликнам на мои или било чии мислења, а и во search... Што е работата?
Ќе направеле да се бројат и мислењата од Кафе муабети, па ги додаваат сега Поточно ги бројат мислењата од секој член поединечно и утре магично ќе ви се зголемат (мислењата)
Се надевам дека ќе го средите побрзо проблемов пошто не можам да си најдам кај ми пишува симпатијата Не можам да се бркам по темите... Од кај да знам кој каде пишал Ах животе... Кучко една...
Денеска не ми стигаат сите нотификации. Само лајковите. Еднаш бев означена а еднаш цитирана, да не ги отворев темите немаше да забележам. Што е проблемот, само кај мене ли е вака?