Нa мене сè уште не ми стигaaт нoтификaции вo oние теми кaј штo ги нaдгледувaм. Нa пример, ќе влезaм вo темaтa, ќе прoчитaм кoј штo пишaл и кoгa ќе излезaм oд темaтa не ми стигнувa нoтификaцијa декa пaк некoј пишaл. Нели дo денес сè ќе беше вo ред?
Извесен период не ми стигаше кога некој ќе ме означи било каде, само цитирано ми кажуваше. Па се среди, сега пак исто. Едно од мислења каде сум означена да не беше под мислењето каде сум цитирана немаше да го видам. Ова е едно кое го забележав, можеби еднаш се случи ама јас ќе гледам да не е повеќе пати.
Не не, знам за то. Ова е во темата за кучињата. Ама си викам можеби зошто нели темата од петиција за спас на кучињата е преместено во црна хроника, само си реков да пишам зошто порано не ми стигаа воопшто кога сум означена. Тешки времиња беа ...
Исто и ако членката го испратила постот без да те тагне, па редактирала и те тагнала - не стига известување... пред некое време забележав Ако не е и ова случајов, тогаш е стварно некој технички проблем...
Ете најдов уште едно, немам известување за ова. Отворам во специјален поздрав еднаш неделно за секој случај ради тоа со после 5 означени што не стига известување, ама ова едно е. Леле само пак да го немам истиот проблем јбг. Мн мака тргав претходниот пат да се бркам по темите.
Често (може и секогаш, не знам) кога некој едитира и те тагнува (значи откако ќе напише и прати, па едитира и те додава) не стига известување.. Не знам до што е кај тебе
Ќе ја прашам Стасиа дали има едитирано ама нова е, преѓе ме прашуваше и други работи за постирањето не верувам дека има едитирано. Еве нека кажи и @Nausicaa зошто другото мислење што го имам забележано без известување ми е од неа, а сум само јас означена. Можеби е едитирано не знам. Ако не е едитирано ќе треба пак да се бркам по темите. Додуша посекако читам јас во темите кои имам пишано последните неколку дена, ќе најдам ако сум означена ама сепак подобро вака да пријавам. едит: од Стасиа мислењето е едитирано зошто прв пат го згрешила така да и другото ако е едитирано тогаш е преголема коинциденција.
@theowndemon, едитирано е Додека да го напишам, модераторите ја префрлиле целата дискусија од „Петиција..“ во „Црна Хроника“ па и јас го префрлив моето ама при копи-пејст вака ми се појави твоето име @@theowndemon во новиот пост па го корегирав
Ужасен е форумов кога идеш преку телефон или таблет да читаш/пишуваш. Не можам да пребарувам никако ниту, цело време ми дава ерор порака. За преку телефон зборам (Ios оперативен систем). А преку андроид форумов не го ни отвара. Не е прв пат да се деси ова што е најтрагично. Голема критика до администраторите, колку време постои форумов, колку е популарен и колку многу членови има, и никако не се решивте да направите апликација. Свесни сте дека најголем маркетинг на страната праите преку форумов и вие пак си терате по старо.
@Hipster Хипстерке и од пц не може да се пребарува од синоќа, има пак технички проблем со пребарувањето што се случи исто и пред некоја недела откако беше закочен форумот неколку саати Ќе се поправи наскоро ваљда, @Mihajlo треба да среди.
Се напнав ми требаше нешто итно ама тоа е Фала на одговор, барем знаеме дека некој чита коа сеа жалиме
Појдов да ажурирам нешто кај мене на профил и ми јавува “Грешка“ ама сега читам дека и кај другиве така. Значи до технички проблем е нешто...
Техничкиве проблеми на форумов многу некако зачестија. И повторно недостапен беше (вчера или завчера?) и повторно не ги покажува мислењата на членовите, повторно не дава резултати од пребарување...
И вчера и завчера беше недостапен само немав време да пишам. Со саати пробвав да влезам од осум до кај десет, десет и пол.
И јaс дoјдoв дa се пoжaлaм зa мислењaтa штo не мoжaм дa си ги читaм. Ниту мoи, ниту нa некoј член. Oвoј прoблем честo се пoјaвувa. Oткaкo се префрли фoрумoв нa нoв сервер пoчнaa пoвеќе прoблеми дa се јaвувaaт.