Денес цел ден неможев да ја отворам ниту страната ниту форумот... Нешто не беше океј или нешто до мене е?? Пробував преку сите пребарувачи Сега ете едвај се уклучив...
Мене едвај ми се отвараа странитите.. А зашто пред малку ми пишуваше нешто блаблабла..Форумот се надоградува?
Сакав да пратам порака на една членка, и штом ќе кликнам Испрати ми се појавува она преглед на пораката, потоа повторно ќе кликнам испрати и се што сум напишала ми се брише, и пораката и насловот и членот на кој сум сакала да ја пратам пораката. Зашто е ова вака? Да не се случило и на други феминки?
незнам колку е за тука прашањео ама .. нова сум на форумов, и сакам да знам, како да ми стигаат известувања кога некој ме цитира? како се активира тоа? ако воопшто е можно..
Не е воопшто глупаво. АКо можеат сите да си ги бришат профилите со сите мислења форумот пола би немал смисла. Ќе има само мислња испратени како одговор, ама одговор на што? Ако мислењето е избришано, одговорот на тоа мислење ви стоел без везе... Е тек тогаш би настанал хаос.
Хмммм, па кај имаше прашање за бришење на профилот? Јас сум се збунила нешто Да, не е можно да стигнува известување за цитирање, пиши си го името во пребарување горе, па ќе ти даде кој те цитирал Едит: Во предлози и идеи за сајтот бил мојот одговор
Епа вака моето прашање е: Кога одам во контролен панел, па после бирам прилагодувања (глобални прилагодувања) и кај „Извести ме ако некој ми даде ѕвездичка“ бирам да и после тоа одам доле на испрати и после тоа проверувам и одговорот пак си е не. Знаци промената не ми се извршува и дали јас негде грешам или што е проблемот?