До мене е или има и некој друг на кој му кочи форумов, кога ќе ги отвори смајлињата? Поспоро нешто немам видено. Си напишал цела реченица, па после 5 секунди се испишува на екран. Трокира ко неарно.
Истото се случува и кај мене. Ако е до нас кажете решение ако е до форумов, поправете го побрзо не се трпи веќе.
Мене почнува да ме нервира @RainBow До нас е проблемот или ... ? Мислам и @Annath ја прочитав дека и кочело, ако го решила проблемот нека каже како. Едно мислење ми треба многу повеќе време од обично да го напишам, зашто во нов ред пола саат префрла, кликам на некое смајли после 5 секунди излегува. Не е ко претходно што беше
Не сум го решила, исто е уште... страв ми е да ги отворам... отворам, ставам смајли и ги затворам, да не ми се кочи, да можам на раат да пишувам. Ама не иде вака, мора чаре да се најде.
Го оптеретивме изгледа многу форумов. Ај да го остајме во мирување некое време И мене ми кочи ептен..
И на работа и дома на компјутер истата ситуација, штом ги отворам емотиконите, како во 90тите да сум се вратила.
И јас го имам истиот проблем со емотиконите. Кога и да ги отворам, страната кочи. Исто е и кога се уклучувам од мобилен.
Исто и кај мене почна. Досега немав никаков проблем, ама сега почна и од мобилен и од лаптоп многу да кочи кога ќе ги отворам емотиконите. Штом кај повеќе членови се јавува ваков проблем, значи не е до нас туку до вас. Па проверете што е работата и таман внесете нови емотикони. Фала.
Јас само од лаптоп имам проблем кога прикачувам слики. Ја прикачувам сликата и долу не ми ја дава за да можам да ја прикачам мала или голема. Ако го пратам одговорот само кажва дека имам прикачено фајл, а додека го пишам мислењето ако одам во повеќе опции ја дава сликата да ја прикажам во целост како што сакам. А смајловци ми кочат само од таблет, ама то веќе до таблетот можи да е, престарен е.
Немам пробано, од телефон во ред е денес, а од лап топ немам проверено. @theowndemon не ќе да е до таблетот, сигурно е до форумов.