И јас имам проблем при секое логирање . Пишува дека има проблем со безбедноста. Што е проблемот дали некој може знае??
Јас пак океј стојам со меморија, апсолутно ништо немам внатре и 16гб слободна мемориска и така ми вади понекогаш, кога одам на повеќе опции и после да прикачам сликата - ми ја вади, а директно кога сакам да ставам одговор ми вади low memory. @fana @Annath
Ако не сте приметиле, форумот е полуфункционален деновиве. Преспор е и редовно паѓа со Internal Server Error или Database Error. @RainBow @Mihajlo
Благодарам за известувањето, од петокот вечерта детектиравме технички проблем и се работи интензивно на негово решавање. Се надевам дека набрзо ќе доведеме сѐ во најдобар ред. АПДЕЈТ: Проблемот е решен!
@Mihajlo во ЛП не можам да препратам слика што сум ја добила во ЛП од друга членка. Не знам што е проблемот, јас ја гледам сликата но тој што ја добива не ја гледа, т.е. не се отвора сликата.
Тоа е затоа што нема привилегии да ја види сликата (извадена ти е од друго лп, на пример) Симни ја на компјутер и прати ја со прикачување @Mihajlo При редактирање на мислење, кога притиснам на "Повеќе опции" ја добивам пораката
Сигурно те тагнале после едитирање на коментарот, а не при пишувањето.. Или пак ако има над 5 тагнувања, тие после 5тиот не добиваат известување
Само што го отворив мојот инбокс, и најдов купишта пораки од фомумов, а тоа за да не добивам известувања ми е отштиклирано ???
Сега е се бо ред, нешто во врска со сертификатот на форумот го обновувале мислам па затоа имаше проблеми при логирањето