Дали ова ви се случило?Мене веќе трети-четврти пат по ред.Треба да ја изгасам страната и Сафари кроз па отпониво да суфрам
Не знам дали е така и кај другите, ама не секогаш ми стига дека некој пишал мислење во некоја тема освен ако скоро не сум била активна јас на таа тема. Пример сега тука ако пишете одма после мене ќе ми стигне, ама ако утре-задутре пишете нема да ми стигне. А ги надгледувам сите теми во кои пишувам.
Ако не отвориш кога ќе ти стигне првото известување, после тоа не стига додека не ја отвориш темата. Значи само за првиот што пишал после твојата посета стига известување.
Изгледа имаш некаде кликнато да ти се покажува оригинална наместо мобилна верзија. На доста сајтови може така, ама не можам да најдам каде беше таа опција на форумов...
имаш стиснато десктоп верзија да ти прикажува пребарувачот , оди во поставки на самиот пребарувач , или вака ко кај мене во горен ќош три точки има и ете го тоа штиклираното треба се смени ..
Си го заборавив пасвордот и не можам да се најавам од компјутер, само од телефон затоа што тука ми е зачуван. Испраќам барање за промена на пасворд неколку пати но на мејл не ми пристигнува ништо.
Многу ми кочи форумов денес. Сто саати треба да се отвори и уште сто да ми се отвори тема некоја.Не е до интернетот, другите веб сајтови и апликации си работат без проблем. What’s the problem? И мислењата споро се праќаат.