Освежи ја страницата или рестартирај го телефонот. И мене вака ми правеше се додека не го рестартирав телефонот.
vo red. vidi... koristam forumi od 200x i sekade ima takva opcija. mora i moze da napraite i vie na vasiov forum takva opcija. bidejkji skroz bezveze e da se registriras i dokolku da receme nejkjes vise da koristis forum da izbrises akaunt. dokolku nema takva opcija vo red e. vo princip neka sedi akauntov. ako mi pritreba nekad gledam ima 'experti' na site temi
Дечки,можебо не е за тука,но сакам да прашам како се менува името на корисникот,т,е. моето име кое го користам ГДЕ ДА ИДЕМ?Фала ви многу...
Ако си направила нов ник успешно си го сменила иначе во овие година дена колку што си тука, сигурно не си го сменила
Кога отварам некоја тема многу долго време лоадира и истиот проблем кога оставам мислења а некогаш по пет пати пишувам и "испрати одговор" и ништо го нема.. Во што е проблемот?
Пробај рестартирај го телефонот или оди кај wifi и заборави ја мрежата на која си поврзана и потоа повторно впиши ја лозинката. И јас го имав овој проблем.
Здраво, веке неколку дена цело време автоматски се одјавувам од форумот. Се логирам, и веке на нареден клик сум одлогирана. Има ли некој друг ваков проблем?
Не е проблем тоа, кога ќе се уклучуваш, доле имаш опција *задржи ме најавен Кликни на тоа и нема да те гаси веќе.