Ако станува збор за од тел каде што пишуваш мислење или приватна порака имаш прозорец,, прикачи фајл,, кликни, после дадотеки и избери дали од галеријата или моменталн слика.
Дали може да забранам луѓе да ме следат? Или ако не може тоа, дали може некако да тргнам одреден следач?
А зошто да нема таква опција? Ако игнорирам некој член, да не добива новости за мене. Да не ми чита мислења.
Па за тоа ми е мене, секакви има и нејќам да ми гледаат што пишувам. Значи ако го игнорирам нема да ми чита што пишувам? Зашо мислев ако игнорираш некој само забрануваш пораки да ти пишува а вака другото исто си е.
Ако го игнорираш ти нема да му ги читаш мислењата. За да не ти пишуваат пораки ќе го затвориш профилот.
Ако игнорираш некого Ти нема да можеш да му читаш мислења. Тој тебе може и ако ти е отклучено сандачето за пораки може и да ти пише порака.
зошто неможам да прикачам слика ?(од телефон). При селектирање на копчето browse,едноставно ништо не се случува т.е. ко да не работи копчето..Ве молаѓ за помош
Не знам дали сум на правото место, но да прашам, дали треба да ми стигаат нотификации од темите што ги надгледувам и ако е ДА зошто мене не ми стигаат?
Уште одамна ми се изгиби опцијата за емоџи. И кога тагнувам член не ми се појавуваат опции, дали некој знае што е проблемот?
Пфф се решавало за 2 сек, а не ми текнало да проверам. Благодарам многу Е сега уште ако знаеш како да не ми стигнуваат маилови цело време кога некој коментира во одредена тема?