Кога и да се обидам да прикачам некоја слика пишува дека е премногу голема? Како можам да ја "намалам" да се прикаче на форумот?
Не можам да прикачам слика никако. Кога ќе стигнам до choose file, можам се друго да стиснам, освен тоа. Уште некој со ваков проблем?
Океј не знам како да објаснам. Ако не пишам мислење на последната страна и после го пратам. Па одам на последната страна не ми го дава. Исто сега забележав пишав во темата за форумџика, излегов од пребарувач. Видов известување - отворив и ми немаше мислењето. Чим рефреширам - го има. Не е голем проблем, не ми е ни итно, се навикнав ама си реков ај да пишам. Порано 100% вака не беше, можи недела дена ова го забележувам.
А некогаш на рефреш ми дава дека имам нова нотификација ама уствари ми ја дава старата како да е нова.
Океј сега од ко се префрлив од пц ако отворам да читам некоја тема и одам на хоум и после видам дека има ново мислење и го прицнам, не ми го вади. Сега не ми вади и туѓи мислења ако не рефреширам, претходно беше само за мои. Дур не рефреширам. @Mihajlo @RainBow нзкојдаозначам
Имам проблем со поени од трофеи... од 16 мај 2020 не се менува бројката..А како што гледав треба да има и за роденден, една година и креирање на профилот и сл...Некој со ваков проблем?
А тебе кој профил по ред ти е? Пошо со овој немаш година како што си зачленета.. па и тие 46 поени доста се.
Здр.Имам проблем нема стикери за да внесам во пораките и коментарите некој да помогне или модераторите да видат што е проблем ...фала
Кој профил по ред е не е битно... Со првиот имав проблем со најавувањето односно лозинката ми беше заборавена... А за поените ако знаеше можеше да коментираш а вака без потреба не